Fethiyespor Cizre'ye bileniyor

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 6. haftasında bay takım olarak maç yapmayacak. Lacivert beyazlılar 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve bir yenilgi alıp 8 puan ile ligde 5. sırada bulunurken bu hafta sonunda bay takım olarak sadece 6. hafta maçına hazırlanıyor.

  • 1546
Fethiyespor Cizre'ye bileniyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

9 Ekim Çarşamba günü deplasmandaCizrespor ile oynayacak Fethiyespor, tüm hazırlıklarını bu maça göre yapıyor. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, “Futbolcularımızı dinlendirdik. Şimdi Cizre maçı hazırlıklarına odaklandık. Rakibimizi analiz ediyoruz” dedi. 

Haftayı bay takım olarak geçirecek olan Fethiyespor’da Cizre mesaisi başladı. Deplasmanda ligin en iyi ekiplerinden olan Cizrespor’a karşı puan ya da puanlar beklentisi içindeki Fethiyespor, evinde Payasspor’a kaptırdığı puanları deplasmandan telafi etmek istiyor. Fethiyespor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken, Teknik Direktör Mustafa Ceviz’in yardımcıları ile birlikte Cizrespor’un oynadığı karşılaşmaları izlettiği ayrıca Payasspor-Cizrespor maçını izleteceği öğrenildi. Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, “Payasspor maçının ardından futbolculara verdiğimiz izin bitti. Cizrespor maçı hazırlıklarına başladık. Rakibimizi analiz ediyoruz. İçerde kaybettiğimiz puanları telafi etmek için bu önemli deplasmandan puan ya da puanlar çıkartmak arzusundayız” ifadelerini kullandı. 
 

Bakmadan Geçme