Fethiyespor Çıkış Arıyor 

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, deplasmanda 3-0 kaybettiği Ofspor maçını geride bırakıp cumartesi günü kendi sahasında ağırlayacağı Büyükçekmece Tepecikspor maçının hazırlıklarına başladı. 

  • 1064
Fethiyespor Çıkış Arıyor 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Şehir Stadı yan sahasında hazırlıklarına başlayan lacivert beyazlılar, İstanbul temsilcisini puansız göndererek çıkışa geçmek istiyor. Ofspor maçı hakkında değerlendirmelerde bulunan Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, oyuncularını tanıyamadığını ifade etti. Ofspor maçında sakatlanan Kazım’ın MR sonuçları beklenirken, İbrahim Ethem’in arka adalesindeki sakatlığı devam ediyor. Bu 2 oyuncunun Cumartesi günü takımdaki yerini alamayacağı bildirildi. 

İSTEDİĞİMİZİ SAHAYA YANSITAMADIK
Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros yaptığı açıklamada, “Geldiğimiz günden oyun ve taktiksel anlamda felsefemizi anlatmaya çalışıyoruz. Kısa zamanda önemli bir aşama kaydettiğimize inanıyoruz. Belediye Derincespor maçında oyuncularımın ortaya koyduğu futbol bize memnuniyet verdi. Alacağımız bir galibiyetin ilk yarıdaki performansı yakalayacağımızı gösteriyordu. Ofspordeplasmanına da bu düşünce ile gittik. Ama istediğimizi alamadık. Oyuncularımız gerçekten maça kötü başladılar. Mücadele etmeye çalışsalar da oyunu tutamadılar. Çim sahada antrenman yapıp, sentetik sahada maça çıktık. Oyuncularımızı tanıyamadık. Sentetik sahada koşabilirsiniz ama oyun anlamında sizleri etkileyebilir. Çok kaliteli bir ekibimiz var fakat gereken mücadele verilmeden özellikle deplasmanda kazanmanız çok zor” dedi. 

OFSPOR TEMKİNLİ OYNADI 
Toros, “Ofspor ikinci yarıya takviyelerle başladı.Bu maçı bir çıkış olarak gördüler. Aramızda 3 puan fark vardı, bunu kapatmak için istekli ve temkinli oynadılar. Kadromuzun orada gösterdiği performans mücadele anlamında beni üzdü. Teknik heyet olarak bizler ve oyuncular bu yenilgiden bir ders çıkaracak. Futbolcular ile sürekli konuşuyoruz. Moral olarak dip yapmış durumdalar. Geçen haftaki maçta toparlanmıştık fakat bu yenilgi ile tekrar çöküş yaşadık. Gol pozisyonları üretiyoruz ama sonuçlandıramıyoruz. 11 oyuncumuz ile değişiklikle dahil olan 3 oyuncumuzu inanın tanıyamadık. Bu bir antrenörün başına çok 3-5 yılda bir gelir. İki günlük süreçte hatalarımızı gözden geçirdik. Futbolcularda çok üzgün. Ofspor maçı şu anda bizim için geride kalmıştır. Önümüzde 7 maç 21 puan var. Rakiplerimiz de zorlu maçlar oynayacak. Play offa 3 takım daha ortak oldu. Yarışı kazananın biz olacağına inanıyoruz. Oyuncularımıza ve birlikteliğimize güveniyorum. Cumartesi günü oynayacağımız maçı kazanıp, diğer maçlarımıza da iyi hazırlanıp hedefimize ulaşmak istiyoruz” şeklinde ifadeler kullandı. 

İKİ OYUNCU SAKAT
Mesut Toros, “Kazım’ı ikinci yarına oyuna aldık. Fakat sakatlandı.MR’ları çekilecek. Menisküs ve bağlarında zedelenme olduğunu düşüyoruz. İbrahim Ethem’in arka adalesinde bir sıkıntı var. Bu hafta da yok. Şu an için 2 önemli sakatımız var. Taraftarımızı her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Kimse bu takımdan ümidini kesmesin. Büyükçekmece Tepecik galibiyeti ile çıkışa geçmek istiyoruz” diye konuştu. 


 

Fethiyespor Çıkış Arıyor 
Fethiyespor Çıkış Arıyor 
Fethiyespor Çıkış Arıyor 
Fethiyespor Çıkış Arıyor 
Fethiyespor Çıkış Arıyor 

Bakmadan Geçme