Fethiyespor, Ceyhan'a 4 eksik ile gidiyor

3. Lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor'da 4 futbolcu ile bir masörde korona virüs testi sonuçlarının pozitif çıktığı açıklandı. Fethiyesporlu futbolcuların özellikle son oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından önceki gün yapılan korona virüs testi sonucu pozitif çıkması, camiada üzüntü yarattı. Fethiyespor'un deplasmanda oynayacağı Ceyhanspor maçını 4 eksik ile gideceği kaydedildi. Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, 'Elimizde 25 kişilik iyi bir kadro var. Hepsi oynayacak yetenekte. Kovid-19 testi pozitif çıkan arkadaşlar izole altına alınıp tedavilerine başlandı' dedi.

  • 1140
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiyespor, Ceyhan'a 4 eksik ile gidiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3. Lig 2. Grupta Pazar günü deplasmanda Ceyhanspor ile karşılaşacak olan Fethiyespor’da korona virüs şoku yaşanıyor. Lacivert-beyazlılarda Ziraat Türkiye Kupasında, Altınordu maçının ardından önceki gün yapılan korona virüs test sonuçları açıklandı. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada 4 futbolcu ve bir kulüp görevlisinde test sonuçlarının pozitif çıktığı belirtildi. Ceyhanspor maçı öncesi 4 futbolcuda birden pozitif vakaya rastlanınca camiada derin üzüntü yaşandı. Yapılan korona virüs testi sonucu Fethiyespor’un 4 futbolcusunda pozitif vakaya rastlanınca bu dört futbolcu Ceyhanspor maçı kadrosundan çıkarıldı. Bu futbolcuların yerine, kafileye Serhat Mutlu, Hakan Horzum, Hayrullah Çelik ve Kutay Yokuşlu’nun alındığı öğrenildi. 

Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, “4 futbolcumuzda kovid-19 test sonuçları pozitif çıktı ancak 25 kişilik iyi bir kadromuz var. Hepsi Ceyhanspor maçında oynayacak yetenektedir. Tabi ki sağlık sorunlarına üzülüyoruz, korona virüse karşı daha dikkatli davranmalıyız. Korona ile ilgili çember iyice daraldı. Pek çok takımda vakalar artıyor. Biz kulüp olarak önlemlerimizi devamlı alıp, daha da arttırmıştık. Tesislerimiz hemen her gün dezenfekte ediliyor. Futbolcularımızda, Altınordu maçının 5-6 gün sonrasında çıktı. Ceyhanspor maçına puan ya da puanlar için gidiyoruz. Fethiye’ye galibiyet ile dönmek arzusundayız” ifadelerini kullandı. 
 

Bakmadan Geçme