Fethiyespor aralıksız çalışıyor

3.lig 2.grupta deplasmanda Yomraspor'a 2-0 yenilen ve liderlikten olan Fethiyespor, bay haftasına rağmen dinlenmeden çalışmalarını sürdürüyor. Kaybedilen 3 puanı telafi etmenin peşinde olan Fethiyespor'da Teknik Direktör Bahri Kaya, lacivert beyazlı futbolcuları motive etmeye devam ediyor. Teknik Direktör Bahri Kaya, Fethiye Şehir Stadı'ndaki antrenman öncesi futbolcularıyla bir toplantı yaparak Yomraspor maçındaki hataları hatırlattı. Kaya 'Yomraspor maçında skor olarak umduğumu bulmadım ama oyun olarak yapabileceklerimizi becerebilecek bir takım olduğundan kimsenin bir şüphesi olmasın. Bu bay haftası bizi kurtaracak' dedi.

  • 1000
Fethiyespor aralıksız çalışıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor’un deplasmanda Yomraspor’a 2-0 yenilgisi, lacivert beyazlı camiayı üzüntüye boğdu. Bay haftası olmasına rağmen futbolcular izin kullanmadan çalışmaya devam ediyor. Teknik Direktör Bahri Kaya, antrenman öncesi futbolcularla saha ortasında bir toplantı yaptı. Toplantıda, Yomraspor maçındaki hataları bir bir anlatan Teknik Direktör Bahri Kaya, “halı saha takımı gibiydiniz. Şampiyon olacaksak daha iyi çalışıp daha iyi motive olmalıyız” ifadelerini kullandı. Kaya, takımın yediği golleri de bir bir hatırlatıp çalımı yiyen futbolcudan penaltı pozisyonuna kadar çeşitli eleştiriler getirip bunların bir daha yaşanmamasını istedi. İzinli olan Kaptan Sabri Turgut’un katılmadığı idmanda Oğuzhan’ın sakatlanması üzüntü yarattı. Bu arada Şehir Stadı’nda başlayan antrenman futbol sahasına inecek polis helikopteri nedeniyle yan sahaya alındı. Teknik Direktör Bahri Kaya yaptığı açıklamada “Zaman zaman beklediğimin çok uzağında zaman zaman ama ha evet, benim takımım bu olmalı diyebileceğim bir takımdı. Çok sürekli olmayan bir oyun oynandı. İlk penaltı golüne kadar aslında oyunun hakimiydik. Çok net pozisyonlar olmasa dahi oyunu domine eden bizdik. Her istediğimizi yaptık fakat birdenbire penaltıda oyun elimizden döndü. Çok yakın bir zamanda 2. golü yiyince de olumsuz oldu bizim için. Yani çok talihsiz bir ilk yarı yaşadık. İyi oynadığımız bölümde son 5 dakika penaltı, korner atılırken yiyilen gol 2-0 geriye girdik. İkinci yarı, istediğimizi alabileceğimi gördüğüm bir takım oyunu vardı. Oyuncu değişiklikleri vardı. Ben de iki antrenman ve çok az tanıdığım bir süreçte birdenbire dahil oldum. Skor olarak umduğumu bulmadım ama oyun olarak yapabileceklerimizi becerebilecek bir takım olduğundan kimsenin bir şüphesi olmasın. Bu bay haftası bizi kurtaracak. Ama oyunun hakkı olmayan bir skorla döndüğümüzü söyleyebilirim. Hele 2. yarıda kalecimizin eline top zor değdi diyebilirim. Buna rağmen gol kaydına muvaffak olamayınca istediğimiz puanla dönemedik” dedi.
ŞU AN BİRLİK BERABERLİK ZAMANI
Kaya “İki tane cezalı oyuncumuz vardı, onların cezaları bitti. Mevcut kadroda şu an cezalı oyuncumuz yok. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum, bu geniş kadro bu baskıyı kaldırabilecek bir kadro olmazsa zaten şampiyon olamayız. Şu an eksiklikleri ve olumsuzlukları konuşma zamanı değil, şu an birlik – beraberlik zamanı. Bu takımın bu işi becerebileceğine inanma zamanı. Ben inandığım için buraya geldim. Çok kısa sürede takıma dahil oldum ve gördüklerim bende hayal kırıklığı yaratmadı. Bu hafta liderliğimizi kaybettik zaten bay haftasında da rakibimiz kolay bir takımdı, ligin sonuncusu bir takımla oynadı. Oynanmamış hiçbir maç kolay değildir ve kazanılmış sayılmaz ama buna rağmen geride kalan 9 maçı çok şeye gebe olacağını, biz de buna hazırlanmamız için bu haftayı çok iyi hazırlanarak geçireceğimize inanıyorum. Çok kısa zamanda takımda oyun hakimiyetini, istediğim oyun anlayışını ve istediğim pozisyonu yaratacağımı görüyorum. Tüm camiamız ve sevenlerimiz sabırla bizi takip etmeye devam etsin. Biz bir hedefin peşinden koşuyorsak, bir araya gelmişsek, gerçekten inanarak buraya gelmişsek ve şampiyon olacak diyorsak çok fedakarlık yapmak lazım. Herkes kendi üstüne düşeni yapacak. Şu ana kadar yapılan fedakarlıklar var ama yeterli değil. Demek ki bunun üstüne biraz daha katmamız lazım. Hep beraber, tamamen sonuçların olumsuzluğunu sahiplenerek söylüyorum; bundan sonra her şeyin daha iyi olacağı sonucunu taşıyaraktan bizi izlemeye takip etsinler diyorum” ifadelerini kullandı. 
 

Fethiyespor aralıksız çalışıyor
Fethiyespor aralıksız çalışıyor
Fethiyespor aralıksız çalışıyor
Fethiyespor aralıksız çalışıyor

Bakmadan Geçme