FETHİYESPOR, ANIL GİR İLE 2 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

Bu yıl 3. ligde mücadele edecek olan Fethiyespor, ilk transfer bombasını Sultanbeylispor'dan kanat oyuncusu Anıl Gir ile 2 yıllık sözleşme imzalayarak gerçekleştirdi.

  • 2827
FETHİYESPOR, ANIL GİR İLE 2 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde Sivas Belediyespor kalecisi Serkan Demirol ve gurbetçi Cihan Çayan Duman ile sözleşme imzalayan Fethiyespor, 3. ligde şampiyonluklar yaşayan Anıl Gir'i de renklerine kattı. Fethiyespor tesislerindeki imza törenine Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk ve bazı yöneticiler katılırken, Anıl Gir, ''Hedefi olan bir takıma gelmekten mutluyum'' ifadelerini kullandı. Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz'in özellikle takımda görmek istediği Anıl Gir, 2 sezonda toplam 28 gol atmıştı.

Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, Anıl Gir için ''Futbolu tartışılmaz'' derken; ''Fethiyespor'a layık bir takım kuracağız'' ifadelerini kullandı. Başkan Bakırcı; ''Sevdiğimiz, istediğimiz bir arkadaşımızı aramıza kattık. İlk önce karakter olarak Fethiyespor'a layık olduğuna inandığımız için yanımızda, futbolu tartışılmaz. Futbolculuk ayrı bir kurum, hem biz ona güveniyoruz hem de o bize güvendi. Çok teklif aldı ama Fethiyespor’u seçti. Bizi seçtiği için ayrıca teşekkür ediyorum. Fethiyespor'umuza layık bir takım kurmaya çalışıyoruz'' dedi.

''TAŞ KOYMAYA ÇALIŞANLAR VAR''
Başkan Bakırcı, Fethiyespor'a taş koymak isteyenlerin bulunduğunu da ifade ederek; ''Her şeyimiz meydanda. İnşallah Fethiyespor’a layık bir takım kuracağız. Hala bu kulübü kullanarak içimizde ki ızdırapları körüklemeye çalışanlar var, bu klübün önüne taş koymaya çalışanlar var. Onlar her durumda Fethiyespor'luluğunu belli etsin’’ diye konuştu.

''FETHİYESPOR'A YARARLI OLACAĞIM''
Fethiyespor'a yararlı olmak için geldiğini ifade eden Anıl Gir de ''Burada uzun yıllar kalmak istiyorum'' dedi. Gir; ''Öncelikle Fethiyespor’u tercih sebebim yönetimin yeni olmasıydı. İlgi ve alakaları için onlara teşekkür ediyorum. Yeni yönetim ve futbolcular güzel oldu, umarım yeni sezonda güzel olacak. Fethiyespor’u eski günlerine geri götürmek için elimizden geleni yapacağız. Hedefi olan bir takıma geldim. Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Burada uzun yıllar kalmak istiyorum, duruma göre Fethiye’ye de yerleşmek istiyorum’’ diye konuştu.
ERDOĞAN CANKUŞ/FETHİYE

Bakmadan Geçme