FETHİYESPOR ALIŞKANLIKLARINI ATAMIYOR

2'NCİ Lig Kırmızı Grupta sezona şampiyonluk hedefleriyle başlayan ancak 12 haftada bir tek bile galibiyete hasret kalan Fethiyespor'un Kırklareli deplasmanından eli boş dönmesi puan ya da puanlar çıkartamaması camiada yine büyük bir üzüntü yarattı.

  • 625
FETHİYESPOR ALIŞKANLIKLARINI ATAMIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

FETHİYESPOR ALIŞKANLIKLARINI ATAMIYOR

2’NCİ Lig Kırmızı Grupta sezona şampiyonluk hedefleriyle başlayan ancak 12 haftada bir tek bile galibiyete hasret kalan Fethiyespor’un Kırklareli deplasmanından eli boş dönmesi puan ya da puanlar çıkartamaması camiada yine büyük bir üzüntü yarattı. Ligde 7 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan, 7 puanla 16’ncı sıraya demir atan Fethiyespor bu önemli deplasmanda da öne geçmesine rağmen 2-1 yenilerek büyük bir şansızlık yaşadı. Fethiyespor futbolcusu Metin Sevinç alışkanlıkları atamadıklarını ancak mutlaka takımın düzeleceğini ifade etti.

Türkiye liglerinde galibiyet hasreti çeken ender takımlardan Fethiyespor’un deplasmanda Kırklarelispor’a 2-1 yenilerek ligin dibine demir atması lacivert beyazlı taraftarları derin üzüntüye boğdu. Fethiyespor’da mutlak galibiyet için gidilen ancak puansız dönülen bu maç için takımın şansızlığından yakınıldı. Ev sahibi ekibin kaçırdığı penaltı ile ilk yarısı golsüz kapanan karşılaşmada Onur Okan’ın attığı muhteşem firikik golüyle Fethiyespor öne geçerken 71’nci dakikada Mert Sinan, 89’uncu dakikada İlter’in attığı gollere engel olamayınca lacivert beyazlılar sahadan 2-1 yenik ayrıldı.

ALIŞKANLIKLAR DEVAM EDİYOR

Karşılaşmanın ardından Fethiyesporlu futbolcular büyük üzüntü yaşarken ev sahibi ekip haftalar sonra kazanmaktan dolayı bayram sevinci yaşadı. FRT Televizyonunun canlı olarak yayınladığı karşılaşmanın ardından üzüntüden Fethiyesporlu futbolcuların ağzını bıçak açmadı. Oyuna 2’nci yarıda giren Metin Sevinç, “İyi oynadık, oyun genelinde topa hakimdik öne geçmiştik fakat bir şansızlıkla skoru koruyamadık” dedi. Sevinç,  “Eskiden gelen alışkanlıklar devam ediyor. Bir an önce toparlanmamız lazım galibiyet almamız gerekiyor. İnşallah iyi olacak güzel günler önümüzde hayırlısıyla.” İfadelerini kullandı.

ŞANSSIZDIK

Fethiyespor As Başkanlarından Ali Kıvrak ise şansızlıktan yakındı. FRT televizyonunun karşılaşmayı 90 dakika yayınlamasından dolayı FRT ekibine teşekkür eden Ali Kıvrak, “Fethiyesporumuzu Kırklareli Atatürk stadına Fethiye ve İstanbul çevresinden desteklemeye gelen lacivert beyazlı taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Aslında iyi bir mücadele ortaya koyduk. Bu deplasmandan puan ya da puanlar çıkartmak istiyorduk. Yenilmek aklımızdan bile geçmiyordu. Onur Okan’ın attığı golle öne geçtik. Onur’un bu güzel golü Kırklarelisporlu taraftarlar tarafından ayakta alkışlandı. Kırklarelisporlu yönetici ve taraftarlara da kafilemize gösterdikleri yoğun ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Ancak şansız olduğumuzu söylemek istiyorum. Bunca sıkıntıya rağmen mutlaka takımı toparlayacağız. Bu hafta bu deplasmandan puan ya da puanlar getiremediğimiz için üzgünüz. Bugsaşspor maçı hazırlıklarına başlayacağız” ifadelerini kullandı.

Kırklarelispor Teknik Direktörü Cemil Akkoyun ise haftalardır bekledikleri galibiyeti Fethiyespor önünde almanın sevincini yaşadıklarını ifade etti. Puanımızı 12’ye yükselttik diyen Akkoyun, “Fethiyespor’u iyi analiz etmiştik. Puan itibariyle çok önemli bir maçtı. Fethiyespor içinde önemli bir maçtı. Bir hoca değişiklikleri vardı geçen haftada puanla tanışmışlardı. Zor bir maç bekliyorduk. Fethiyespor oyuncularına bir bakarsak kaliteli oyuncular ama sonuçlarına yansıtamıyorlar. İki takım içinde önemli bir maçtı geriye düştük ama öne geçmesini bildik. Bu da bizim için önemliydi ama kaçan bir penaltımız var. O penaltıyı atsaydık her şey daha kolay olabilirdi. Daha güvenilir oynayabilirdik, daha tedirgin oynadık golü de kalemizde gördük ama geriden gelmesini bildik mutluyuz” dedi.

Akkoyun, “Puanımızı 12’ye çıkardık uzun zamandan beri kazanamıyorduk 7 haftadan beri bu galibiyet bizim için moral oldu. İleri günler adına müthiş bir skor oyuncularımı tebrik ediyorum. Fethiyespor analiz ettik bunları araştırıyoruz. Topa sahip olan bir takım ama tempo eksiklikleri vardı. Onların farkındaydık biraz daha tempo getirmemiz gerekiyordu, savaşmamız gerekiyordu bugün 1-0’dan sonrası savaştık ve maçı geri döndürdük. Bu önemliydi bizim için bu yüreğimizi koyduğumuz sürece amacımız ligde sıkıntılı günlere girmemek güvenli şekilde lige devam etmek” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme