Fethiyespor 'Ağrı' dindirecek

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, Pazar günü kendi evinde oynayacağı karşılaşmada Ağrı 1970 Spor'u yenerek Kocaelispor karşısında kaybedilen 3 puanı telafi etmek istiyor. Lacivert beyazlılar, Kızılcabölükspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından Ağrı 1970 Spor karşılaşması hazırlıklarına başladı.

  • 1187
Fethiyespor 'Ağrı' dindirecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3. Lig 2. Grup’ta geçtiğimiz hafta sonunda deplasmanda Kocaelispor’a 1-0 yenilen Fethiyespor, kendi evinde Payasspor’u 1-0 mağlup eden Ağrı 1970 Spor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Mustafa Ceviz yönetiminde ligde 4 puanla 4. sırada yer alan Ağrı 1970 Spor’u yenerek haftayı 3 puanla kapatmak isteyen lacivert beyazlılar, bu maça odaklandı. Kızılcabölükspor ile oynanan kupa maçının ardından gözünü lig maçına çeviren Fethiyespor, evinde mutlak 3 puan istiyor.

Sakatlığı nedeniyle Kocaelispor maçında forma giyemeyen Erdi Bakırcı, sakatlığının ardından takımla antrenmanlara başladı. Turgay An ve takıma geç katılan ve maç eksiği bulunan futbolcuların da bir an önce form tutmalarını isteyen Teknik Direktör Mustafa Ceviz, Ağrı 1970 Spor takımının Ziraat Türkiye Kupası’nda penaltılarla yendiği Hopaspor maçını izletip bilgi toplarken; rakibin zaaflarını da öğrendi.

Fethiyespor, Ağrı 1970 Spor maçının provasını çift kale antrenman maçıyla yaptıktan sonra Cuma günü bol bol gol çalışması yaparak, kampa çekilecek. Lacivert beyazlı futbolcular, Ağrı 1970 takımını yenerek; deplasmanda kaybedilen 3 puanı telafi edeceklerini söylediler. Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, “İçeride oynayacağımız bu karşılaşmayı mutlak kazanacağız. Futbolcu arkadaşlara güveniyorum. Hazırlıklarımızı galibiyet üzerine sürdürmekteyiz. Futbolcuların çalışma isteği ve hırslarından memnunum. Pazar günü saat 19.00’da Fethiye Şehir Stadı’nda oynayacağımız bu önemli lig maçımıza tüm Fethiye halkını ve taraftarlarımızı bekliyoruz. Fethiyespor bu maçı kazanıp, ligde yoluna devam edecektir” ifadelerini kullandı.

 

Bakmadan Geçme