Fethiyespor 4 Haftanın Ardından Galibiyetle Tanıştı 

Fethiyespor'da 4 haftanın ardından galibiyet ile tanışmanın sevinci yaşanıyor. Lacivert beyazlıların ilk deplasman galibiyetini alması taraftarlarını sevince boğdu. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, 'Pozisyonları erken değerlendirsek bu kadar baskı yemezdik' ifadelerini kullandı. 

  • 1047
Fethiyespor 4 Haftanın Ardından Galibiyetle Tanıştı 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor’da yüzler gülüyor. Lacivert beyazlılar deplasmanda Belediye Derincespor’u penaltıdan Turgay An’ın attığı golle yenerek, ilk deplasman galibiyetini alırken; 4 haftalık galibiyet suskunluğunu da bozdu. Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, “Belediye Derince deplasmanında bu sezon başından itibaren ilk deplasman galibiyetini aldık. Haftayı 3 puan ile kapattığımız için mutluyuz. Son 4 maçımızı berabere bitirmiştik. Takım üzerinde berabere kalmanın bir baskısı vardı. Galibiyet alamamanın üzüntüsü vardı. Pozisyonları daha erken değerlendirsek bu kadar baskı yemezdik. Derince takımı baştan sona baskılı oynadı. Arzulu oynadı. Bizim savunmamız da dikkatliydi. Galibiyeti korumaya çalıştı. Ben böyle defans yapalım şeklinde de bir taktik vermedim. 3 puanı garanti edelim demedim. Oyunun gidişatı böyle gelişti. Belediye Derincespor ve yeni hocasına başarılar diliyorum” dedi. 

Fethiyesporlu futbolculardan Ozan Karabacak ise “4 maçtır kazanamıyorduk, berabere kalıyorduk. Bir seri başlangıcı yapmak istiyorduk. Yendik ama zorlandık. İyi mücadele ettiler. 4 haftadır kazanamamanın baskısını üzerimizden atmış olduk” dedi. 

Belediye Derincespor Teknik Direktörü Bülent Batırman ise “Fethiye takımının geriden paslar yaparak çıkacağını biliyorduk. İleride basıp, pas hareketlerini önlemeye çalıştık. Penaltıdan bir gol yedik. Neticede biz de bir penaltı kazandık, iptal edildi. Görüntülerden izleyeceğiz. İkinci yarı çok üstün oynadık. Bundan sonraki maçları kazanarak, üst sıralara çıkacağımıza inanıyorum” dedi. 

Belediye Derincesporlu Muhammet Fatih Yıldırım ise “Hakem takdir haklarını hep Fethiyespor’dan yana kullandı. Biz de demoralize olduk. Olmayan bir penaltıyı verdiler. Son vuruşlardaki beceriksizliğimiz puantajdaki durumu gösteriyor. Bir galibiyeti alıp, en kısa sürede tırmanışa geçeceğiz” dedi. 
 

Bakmadan Geçme