FETHİYESPOR, 28 TEMMUZ'DA BOLU'YA GİDECEK

3. Lig hazırlıklarını transfer çalışmalarıyla sürdürmekte olan Fethiyespor'da takımın şekillenmeye başladığı ifade edildi. 28 Temmuz'a kadar çalışmalara Fethiye'de devam edecek olan Fethiyespor, bu tarihten sonra kampı Bolu'ya taşıyacak. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, ''Takımımız şekillenmeye başladı. Mevcut futbolcularımızla antrenmanlara başladık'' dedi.

  • 1353
FETHİYESPOR, 28 TEMMUZ'DA BOLU'YA GİDECEK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor, Teknik Direktör Mustafa Ceviz yönetiminde yıllar sonra ilk kez yer alacağı 3. lig için çalışmalara mevcut futbolcularla başladı. Fethiyespor'un yeni transferlerinin 10 Temmuz'dan itibaren katılacağı çalışmalara genç oyuncular katıldı. Fethiyespor'da genç kaleci Halil Kaşlı, Alper Sürücü, Halil İbrahim Pekşen, Anıl Arıcıoğlu, Enes Dada, Mustafa Diler, Fethi Özer, Mahmut Metin, Metin Sevinç'in yanı sıra yeni transferler kaleci Serkan Demirol, İbrahim Ethem, Anıl Gir, Cihan Çayan Duman ve Sabri Turgut ile şekillenen takıma yeni birkaç oyuncu daha önümüzdeki günlerde katılacak. Yeni transferler görüşmeleri devam ederken, Fethiyespor 28 Temmuz'a kadar planlı ve programlı şekilde çalışmalarını Fethiye'de sürdürecek. Fethiyespor 28 Temmuz-10 Ağustos tarihleri arasında Bolu kampına gidecek. Fethiyespor burada gerçekleştireceği özel maçlar ile lige hazırlanacak.

Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, takımın şekillenmeye başladığını bildirerek; ''Biz 1 Temmuz'dan itibaren mevcut oyuncularla kampa girdik. Yeni kurulacak takımla ilgili olarak Başkan ve yönetim kurulu ile uyumlu şekilde çalışıyoruz'' dedi. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, ''Görüşmeleri devam eden futbolcular var. Ayrıca genç oyuncularımız, dışarıda kiralık olarak Hopa’da oynayan Enes ve Mustafa ayrıca geçen yıl kadromuzda olan kalecimiz Halil, Fethi Özer, Alper Sürücü, Mahmut Metin, Halil İbrahim Pekşen ve 7-8 oyuncumuzla kampa başladık. Metin Sevinçli ile yenileme anlaşması yapıldı. O da daha sonra çalışmalara katılacak. Yeni oyuncularımızın da transfer edilmesiyle birlikte takımımız şekillenmeye başladı. Kaleci Serkan’ı aldık, Kozan Belediyespor’dan İbrahim Ethem, Sultanbeyli’den Anıl Gir'i aldık; iyi bir kenar oyuncusu. Bunun yanı sıra görüştüğümüz ama henüz açıklamadığımız 1-2 oyuncu daha var. Onlar da 2-3 güne kadar açıklanır. Dışarıdan takımımıza davet ettiğimiz oyuncular var. Dün itibariyle yaklaşık 40 civarında talep geldi. Onlarla çalıştık. Bir kısmı yeterli değildi, onları teşekkür edip gönderdik. Ayın 10'una kadar bu çalışmalar devam edecek. Kendi oyuncularımız ayrı çalışıyorlar. Çalışmalarımız bu şekilde devam ediyor'' dedi.

''KAMP BOLU'DA''

Teknik Direktör Mustafa Ceviz, kamp hazırlıklarını da sürdürdüklerini belirtip; ''Kamp için Bolu’yu tercih edeceğiz. Oradaki birkaç tesisle ilgili görüşmeler yapıldı. 1-2 güne kadar netleştireceğiz. 28 Temmuz'a dek buradayız. Tam olarak takımımızı oluşturup buradaki çalışmaları bitirince, 28 temmuz- 10 ağustos arasında Bolu’da kamp yapıp hazırlık maçları oynayacağız. Bayram izninden sonra Fethiye’ye dönüp lig tarihine kadar hazırlıklarımıza Fethiye'de devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme