Fethiye'nin Dev Adamları gençlerle buluşmaya devam ediyor

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Kulübü basketbol oyuncularından bir grup ve teknik kadro Özel Fethiye Uğur Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

  • 1168

Özel Fethiye Uğur Anadolu Okulu konferans salonunda düzenlenen söyleşiye Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Kulübünden başantrenör Alkım Ay, yardımcı hocalardan Barış Karayel ve Burak Aydınalp, oyuncular Sezgin Eriş, Utku Yücedağ, Magic Erick ve Dlo katıldılar. Öğrencilerin oyunculara olağanüstü ilgisi dikkat çekerken, başantrenör Alkım Ay söyleşiye teşekkür konuşması yaparak ve oyuncularını tanıtarak başladı. Alkım Ay konuşmasında kulüp çalışmaları, hedefleri ve şu an bulundukları durum hakkında öğrencilere bilgi verdi. Başantrenör Ay daha sonra sporun günlük hayattaki önemi, sporun eğitim hayatına katkıları, sportif başarı süreci, sağlıklı bir hayat için neler yapılması gerektiği gibi konularda öğrencilerle sohbet etti.

Başantrenör Alkım Ay’dan sonra takım oyuncuları kendilerini tek tek tanıtarak günlük yaşamları, spora nasıl başladıkları, başarılı bir sporcu olabilmek için neler yapılması gerektiği gibi konularda bilgiler aktarıp, bulundukları noktaya nasıl geldikleri konusunda bilgiler verdiler. Soru cevaplarla devam eden söyleşi başantrenör Alkım Ay’ın öğrencileri önümüzdeki maçlarda salona davetiyle sona erdi. 

ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ, FETHİYE’Yİ BASKETBOL ŞEHRİ YAPMAK
Lokman Hekim Fethiye BelediyesporBaşantrenörü Alkım Ay söyleşiden sonrabu sezon kurdukları mütevazı kadronun yerli ve yabancı oyuncularla tam bir takım havasına büründüğünü, kulübün profesyonelce yönetilmesiyle başarının geldiğini, teknik kadro ve yönetim olarak bu sezona şampiyonluk parolasıyla başlamadıklarını, ancak doğru adımların artarda atılmasıyla farklı bir noktaya gelindiğini, fakat yine de asıl amaçlarının geçici başarılar elde etmek olmadığını, nihai amaçlarının Fethiye’yi bir basketbol şehri yapmak olduğunusöyledi.Ay, Özel Fethiye Uğur Anadolu Okulu öğrencileriyle bugünkü söyleşide sporla eğitimin birlikte yürütülmesi halinde öğrencilerin başarısının arttığını vurguladıklarını, sporun eğitime olan katkısı, spor yapmanın çocukların geleceğine faydaları gibi konularda sohbet ettiklerini belirtti. 

Özel Fethiye Uğur Anadolu Okulu yöneticileri Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Kulübü basketbol oyuncularına ve teknik kadrosuna teşekkür ederek, sportif yaşamlarında ve şampiyonluk yolunda başarılar dilediler.
 

Fethiye'nin Dev Adamları gençlerle buluşmaya devam ediyor
Fethiye'nin Dev Adamları gençlerle buluşmaya devam ediyor
Fethiye'nin Dev Adamları gençlerle buluşmaya devam ediyor

Bakmadan Geçme