Fethiye'nin Ağız Tadı: Tatyaka Pastaneleri

Fethiye'de bir merkezi ve 2 şubesi ile adından söz ettiren Tatyaka Pastaneleri, geniş ürün yelpazesi ile halkımıza hizmet veriyor. Bilgi ve tecrübenin bir arada harmanlandığı Tatyaka Pastaneleri, 20 yıldır sektöre çıraklıktan hizmet vermiş saygın ustaların yer aldığı işletme 800 metrekarelik imalat alanında toplamda 50 çalışanıyla günlük on bin parçaya yaklaşan bir üretim başarısı yakaladı.

  • 6079
Fethiye'nin Ağız Tadı: Tatyaka Pastaneleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tatyaka Pastanelerinde; her türlü yaş pasta, kuru pasta, mayalı grubu, sütlü tatlılar, börekler ve baklavalar günlük olarak üretilmekte ve halkımıza taze olarak sunulmaktadır.
Pastane sahipleri 3 genç ortak;20 yıldır çıraklıktan bu sektöre emek vermiş, Fethiye’nin yetiştirdiği değerli ustalardır. Bilgi ve tecrübelerini birleştirerek sektöre yeni bir ışık kazandırmışlardır. Pastane şu an Patlangıç Pazarı karşısındaki merkez binası yanında sanayi ve Esenköy şubeleri ile de hizmet vermektedir.
Tatyaka Pastaneleri Yetkilisi Muharrem Ünlü yaptığı açıklamada, “Tatyaka Pastanelerinde; her türlü yaş pasta, kuru pasta, mayalı grubu, sütlü tatlılar, börekler ve baklavalar günlük olarak üretiliyor ve halkımıza taze olarak sunuluyor. Pastane sahipleri 3 genç arkadaş; 20 yıldır çıraklıktan bu sektöre emek verdik. Bilgi ve tecrübelerimizi birleştirerek sektöre yeni bir ışık kazandırmayı hedefledik. Pastane olarak şu andaPatlangıç Pazarı karşısındaki merkez binasının yanı sıra sanayi ve Esenköy şubeleri ile de hizmet vermektedir.Merkezde ve sanayide yaklaşık 800 metrekarelik imalat alanımızda toplamda 50 çalışanımızla günlük onbin parçaya yaklaşan bir üretim yapıyoruz” dedi. 
Ayrıca bu şubeler dışında 5 araçlık dağıtım filosuyla şehiriçi, Ölüdeniz ve Kalkan hattında toptan satış hizmeti de verdiklerini belirten Ünlü, “Öte yandan aynı anda 3 değişik noktada lokma dökebilecek donanıma sahibiz. Amacımız kaliteli ve taze ürünler üretmek, çok üretmek daha çok noktaya ve eve ulaşmak.Her türlü düğün, nişan, doğum günü gibi özel günler için uzman pasta ekibi hayalinizdeki pastaları gerçekleştiriyoruz. Ayrıca mekanımızda 100 kişiye kadar olan organizasyonlara da uygun fiyatlarla ev sahipliği yapıyoruz. Şubelerde fastfood konusunda da iddialı bir mutfağa da sahibiz. Her türlü tost, hamburger, döner ve salata çeşitlerimiz de mevcut. Bu pastane Fethiye’mizin parlayan yıldızı olarak tarif ediliyor. Herkesi bu nefis tatları tatmaya bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 


 

Bakmadan Geçme