Fethiyeli sporcu ülkemiz adına ringe çıkacak

Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü MuayThai sporcusu Ceren Güçlütürk, 28 Eylül-6 Ekim tarihleri arasında Antalya'da yapılacak olan IFMA Gençler Dünya MuayThai Şampiyonasında ülkemiz adına ringe çıkacak. Yıldız Kadınlar 57 kiloda madalya mücadelesi verecek olan başarılı sporcu Ceren Güçlütürk, Antrenör Songül Ayten yönetiminde hazırlıklarını sürdürüyor.

  • 962
Fethiyeli sporcu ülkemiz adına ringe çıkacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

113 ülkeden 2 binin üzerinde sporcunun katılımının beklendiği organizasyonda ülkemizi temsil edecek olan Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü MuayThai sporcusu Ceren Güçlütürk; bu şampiyonada Bayrağımızı en iyi şekilde temsil edeceğini belirtti. Bu önemli şampiyonada hem Fethiye’yi hem de ülkemizi temsil edecek olan Ceren Güçlütürk, katıldığı birçok etkinlikte Fethiye’nin adını duyurmuştu.

Konu hakkında açıklama yapan Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü MuayThai sporcusu Ceren Güçlütürk, “Antalya’da yapılacak olan IFMA Gençler Dünya MuayThai Şampiyonasında hem ülkemizi hem de Fethiye’mizi temsil edecek olmanın gururunu yaşıyorum. Yıldız Kadınlar 57 kilo kategorisinde ringe çıkacağım. Antrenörümüz ile birlikte hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Dünya şampiyonasından iyi bir derece ile Fethiye’ye döneceğime inanıyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Bakmadan Geçme