Fethiyeli Kayıp Burhan'ın Cesedi Bulundu

Fethiye'nin Karagedik Mahallesi'nde yaşayan, 29 Kasım 2018'de 'İzmir'e gidiyorum' diyerek kayıplara karışan ardından yakınlarının Müge Anlı'nın programına çıkarak günlerce aradığı ve tartıştığı 35 yaşındaki Fethiyeli berber Burhan Aykurt'un cesedinin bulunduğu öğrenildi. Muğla'nın Dalaman ilçesi Kavacık mahallesi İnhisarı sokak Menevişli mevkiinde ormanlık alanda bulunan cesedin üzerinden Burhan Aykurt'a ait kimlik bulunurken ceset Ortaca Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı inceleme ve araştırmanın ardından otopsi için Muğla Adli Tıp'a gönderildi. Burhan Aykurt'un çürümüş haldeki cesedinin bir çoban köpeği tarafından tespit edildiği de öğrenilirken Burhan Aykurt'un ölüm nedeninin cinayet mi yoksa yüksekten düşerek mi öldüğü otopsi sonrası belirlenebilecek.

  • 26033
Fethiyeli Kayıp Burhan'ın Cesedi Bulundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaklaşık 1 yıl 3 ay önce  80 bin TL birikmiş parası ile İzmir’e gideceğini söyleyip, en son bir takside görüldüğü iddia edilen 35 yaşındaki Burhan Aykurt’un başına ne geldiği ve nerede olduğu günlerdir ATV’de “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programında ele alınmıştı. Kız kardeşinin müracaatı ile televizyon programında başına gelenleri görüp bilenlerin anlatmasının istendiği programda Burhan Aykurt’un kaybında cinayet şüphesi iddiaları üzerinde durulmuştu. Programa kayıp Burhan’ın ağabeyi Mahmut Aykurt da konuk olurken, Aykurt kayıp kardeşi için 10 ay önce evlilik vaadiyle kandırmışlar” ifadelerini kullanmıştı. Müge Anlı’nın,“Bankalara senin borcun varmış. Yüklü miktardaki bu borcu ödemek için kardeşinin başına bir şey gelmiş olabilir mi” sorusuna, “Ben kardeşime kıyabilir miyim? Benim bankalara 200 bin TL borcum var. Evet kardeşim çalıştığım işyerine borcum olan 23 bin TL’yi ödemişti. Ben cani gaddar biri değilim. 80-90 bin TL bile olsa benim borçlarımı kurtarmıyor. İçki olayı sırasında sağdan soldan aldım. Kardeşime ödedim” diye konuşmuştu. Günlerce pek çok konuğun katılıp tartıştığı ve telefonla bağlandığı programlar ilgi ile takip edilmişti. Kardeşleri ve yakınlarının kayıp dilekçesi verdiği Burhan Aykurt’u polis ve Jandarma hemen her yerde aramış ancak izine rastlanamamıştı. 
ÇOBAN KÖPEĞİ BULDU
Muğla’nın Dalaman ilçesi Kavacık mahallesi İnhisarı sokak Menevişli mevkiinde ormanlık alanda hayvanlarını otlatmakta olan bir çobanın köpeği hızla yanından ayrılıp bir noktaya gitti. Çoban iddiaya göre köpeği ıslık çalarak yanına çağırdı. Ancak köpek bulunduğu yerden ayrılmayıp sık sık havlayınca çoban bu kez köpeğin yanına gitti. Çoban çürümüş vaziyetteki cesedi görünce hemen Kavacık mahalle muhtarı Selahi Altın’ı arayıp bir ceset gördüğünü ifade edip jandarmaya bildirmesini istedi. Muhtar Altın, olayı jandarmaya bildirirken jandarma ekipleri kısa sürede cesedin bulunduğu yere gelerek inceleme ve araştırma yaptı. Bu arada Ortaca Cumhuriyet Savcısı da hemen olay yerine gitti. Ceset üzerinde yapılan incelemede ‘Burhan Aykurt’a’ ait kimlik çıktı. Ceset inceleme ve araştırmanın ardından geniş çaplı otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Burhan Aykurt’un ölüm nedeninin otopsi sonrası belirlenebileceği ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü sürdürülüyor. 

Fethiyeli Kayıp Burhan'ın Cesedi Bulundu
Fethiyeli Kayıp Burhan'ın Cesedi Bulundu
Fethiyeli Kayıp Burhan'ın Cesedi Bulundu
Yorumlar 1
Soner çelik 21 Şubat 2020 20:33

Allah rahmet eylesin

Bakmadan Geçme