Fethiyeli akademisyenden Karaca'ya ziyaret

Fethiyeli akademisyen, yazar, Dr. Öğretim Üyesi Feriha Duygu Samav, Prof. Dr. Songül Sallan Gül'ü ile birlikte yazdığı 'Sakatlığın değişen yüzü ve engellilik sosyolojisi' adlı kitabı Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'ya hediye etti.

  • 679
Fethiyeli akademisyenden Karaca'ya ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sakatlık olgusunun kavramsal arka planını, sosyolojik kuram ve yaklaşımlar temelinde farklı bakış açıları ve hizmet modelleriyle tarihsel süreçte gelişen sakatlık yaklaşım ve politikalarını sorgulayan, ‘Sakatlığın Değişen Yüzü ve Engellilik Sosyolojisi’ kitabının yazarlarından Fethiyeli akademisyen, yazar, Dr. Öğretim Üyesi Feriha Duygu Samav, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.
Karaca misafirini makamında ağırlarken, ziyaret samimi bir ortamda geçti. Fethiyeli akademisyen Samav’ı belediyede ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaca, Samav’ı tebrik etti. Dr. Öğretim Üyesi Feriha Duygu Samav ise, “Belediye Başkanımız Alim Karaca’ya misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Engelli bireylerin toplumsal hayatta daha görünür kılınmasını, insan hakları odaklı hak ve eşitlik temelli bir dünyada yaşamalarına katkı sağlaması yolunda belediyemizin engelli bireylere sağlamış olduğu katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
 

Bakmadan Geçme