FETHİYE'DEKİ YÜRÜYÜŞ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Fethiye Belediyesi tarafından yürüyüş ve konser programı düzenlendi. Sahil Bandındaki Özgecan Anıtı'ndan başlayan yürüyüşe halkın yoğun bir katılımı oldu. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşların başkanları ile temsilcilerinin yer aldığı yürüyüş programı bando eşliğinde gerçekleşti.

  • 928
FETHİYE'DEKİ YÜRÜYÜŞ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sahil bandında Türk Bayrağı ve meşaleler eşliğindeki yürüyüş renkli görüntülere sahne oldu. Bölgedeki restoranlarda oturan vatandaşlar ve turistler bu coşkuyu cep telefonları ile kaydettiler. Yürüyüş grupları bol bol alkış alırken, Fethiye Belediye Bandosu marşlarına vatandaşlar alkışları ile eşlik etti.Türk Bayrakları ve Atatürk posterleriyle yürüyüşe katılan vatandaşlar; sloganlar atıp, marşlar söyledi.Yürüyüş, Beşkaza Meydanı’nda sona erdi.

 

KONSER COŞKUSU

Yürüyüşün ardından gruplar Beşkaza Meydanı’na geldi. FETAV Gençlik Korosunun marşları ilgiyle izlendi. Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi Sanatçıları Adem Kazan, Ali Tunç, Aysun Karasaçlı ve Mustafa Selçukoğlu konserlerinde söylenen kahramanlık türkülerine vatandaşlar da eşlik etti. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın yanı sıra belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. FRT Televizyonu, Fethiye Beşkaza Meydanı’ndaki Zafer Bayramı coşkusunu canlı olarak ekranlara getirdi.

 

Bakmadan Geçme