Fethiye'de Ülkücülerden Barış Pınarı Harekatına destek

Fethiye Ülkü Ocakları tarafından Barış Pınarı Harekatına katılan askerlerimizin muzaffer olmaları ve tüm şehitlerimiz için lokma döktürülüp, dualarda bulunuldu.

  • 1103
Fethiye'de Ülkücülerden Barış Pınarı Harekatına destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinliğe yoğun katılım oldu. Barış Pınarı Harekatına katılan Türk askerimizin muzaffer olması için lokma ikramında bulunulup, duaların okunduğu etkinliğe MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser ile çok sayıda davetli katıldı. Dev Türk Bayrağının altında yapılan etkinlikte sokaktan geçen vatandaşlara lokma ikramında bulunuldu. Ayrıca duaların yapıldığı etkinlikte Türk askerinin ve Türk Devletinin yanındayız mesajları verildi. 

Fethiye Ülkü Ocakları Başkanı Emre Tekcan, “Türk askerimizin Suriye’nin doğusunda yaptığı operasyon var. Bölücü teröre karşı Barış Pınarı Harekatına katılan askerlerimizin hayrına lokma ikramlarında bulunduk. Onların muzaffer olmaları için dualar da gerçekleştirdik. Etkinliğimize katılım güzel oldu. Niyetimiz, dualarımız Türk ordusunun muzaffer olması içindir. Türk Devleti ve Türk Milletinin menfaatine olacak her kararın arkasındayız” diye konuştu. 


 

Bakmadan Geçme