FETHİYE'DE TOKİ KURALARI BAŞLIYOR

Fethiye'nin Karaçulha Mahallesi'nde 180 adet konut projesi kapsamında inşa edilecek olan Fethiye TOKİ kura sonuçları 2019 listesini belirleyecek olan kura töreni 10 Temmuz Çarşamba günü (bugün) yapılacak.

  • 2437
FETHİYE'DE TOKİ KURALARI BAŞLIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de TOKİ kura çekilişi başlıyor. Bilindiği üzere Fethiye’nin Karaçulha Mahallesi’nde 2+1 ve 3+1 planında inşa edilecek olan TOKİ Fethiye başvuru 2019 tarihi 19 Nisan'da sona erdi. TOKİ 50 bin konut Muğla projeleri arasında yer alan Muğla Fethiye TOKİ evleri başvuruları Halk Bankası A.Ş.’nin Muğla İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile kabul edildi. Ev alma hayali kuran dar gelirli vatandaşların hayalini süsleyen TOKİ kuraları Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde saat 18:00’da noter huzurunda yapılacak. 

Konuyla ilgili bilgi veren AK Parti Fethiye İlçe Siyasi Ve Hukuki İşler Başkanı Turhan Kovancı; “Çok kıymetli Fethiyeli hemşerilerimiz, bilindiği üzere Ak Parti Teşkilatı ve Ak Parti olaraktan ve seçim boyunca çok dillendirdiğimiz ve aynı zamanda belediye başkan adayımız Muhittin Kayabaş’ın da sürekli üzerinde durduğu TOKİ yapımız vardı. Bilindiği üzere seçim arifesinde TOKİ belli bir yol kat etti ve seçimden sonraki bugünlerde de inşallah çok reel bir adım atıyor. O da şu: Kısmet olursa 10 Temmuz 2019 (bugün) saat 18:00’da Özer Olgun Kültür Merkezi’nde TOKİ’nin çekiliş kuraları var. Bu tamamen noter huzurunda çekilişe katılmayı hak kazanmış kişilerin noter huzurunda çekilişi olacaktır. Ben buradan öncelikle TOKİ’nin 1’inci etabı olan bu etabın Fethiye’ye hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah çekilişte en çok ihtiyacı olan vatandaşlarımıza çıkar. Bu vesile ile Fethiye’mize çok hayırlı olsun. AK Parti olarak vermiş olduğumuz sözleri yerine getirme mutluluğunu yaşıyoruz. Konuyla ilgilisi katkısı olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, milletvekillerimize, il başkanımıza ve herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Bakmadan Geçme