Fethiye'de Narko Rehber Eğitim Semineri Verildi

Fethiye'de Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından narko rehber eğitim semineri verildi.

  • 941
Fethiye'de Narko Rehber Eğitim Semineri Verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Şehit Sümer Deniz İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte görevliler, ebeveynleri uyuşturucu kullanımı nedenleri ve sonuçları hakkında bilgilendirdi. Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eş zamanlı olarak il genelindeki bütün okullarda düzenlenen narko rehber eğitim seminerine konuşmacı olarak Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri katıldı. Gerçekleştirilen seminerde uyuşturucu maddelerin tanıtımı yapılıp, zararları hakkında bilgiler aktarıldı. Okul aile birlikleri yöneticileri, rehber öğretmenler, veliler ve servis şoförlerinin yer aldığı programda; uyuşturucu maddenin zararları, kullanan kişideki belirtileri ile ebeveynlerin neler yapması gerektiği ifade edildi. 

Gençlerin uyuşturucu maddeye yönelmesine neden olan etkenler, psikolojik sorunlar ve arkadaş çevresinin etkileri de anlatan görevliler, velilerin ve öğretmenlerin dikkat etmesi gereken hususları hatırlattı. 


 

Bakmadan Geçme