Fethiye'de Korona'dan İlk Ölüm

Fethiye'de de ilk Koronavirüs kaybı yaşandığı öğrenildi. Fethiye İlçesinde dün akşam saatlerinde koronavirüsten dolayı yaşlı bir şahıs tedavi gördüğü Fethiye Devlet Hastanesinde vefat etti. Ölen şahsın eşinin de test sonucunun pozitif olması nedeniyle Fethiye Devlet Hastanesinde tedavi gördüğü öğrenildi. Hamburg'da yaşadığı öğrenilen ve Şubat ayından beri Fethiye'de bulunan Mehmet Saltık'ın koronavirüsüne yenik düştüğü haberi Almanya'nın Hamburg Post Gazetesinde de yer aldı.

  • 111193
Fethiye'de Korona'dan İlk Ölüm
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de ilk koronavirüs kaybı yaşandı. Fethiye’de dün akşam koronavirüsten dolayı yaşlı olduğu öğrenilen 71 yaşındaki Mehmet Saltık, koronavirüs (Covid-19) nedeniyle hayatını kaybeden ilk vatandaş oldu. Fethiye Devlet Hastanesinde bir süredir COVID-19 nedeniyle tedavi görmekte olduğu öğrenilen 71 yaşındaki Mehmet Saltık, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Test sonuçları pozitif olan eşi Sevinç Saltık’ın de Fethiye Devlet Hastanesinde tedavi altında olduğu kaydedildi. Mehmet Saltık’ın cenazesi dün gece saatlerinde Fethiye Çatalarık Mezarlığında toprağa verildi. Mehmet Saltık’ın uzun yıllar Almanya’da Hamburg’da ve İstanbul’da yaşadığı bir süredir Fethiye’de Akarca Mahallesinde ikamet ettiği öğrenildi.
Mehmet Saltık ve eşinin uygulanan seyahat yasağından dolayı Hamburg’a dönemediği öğrenilirken, koronavirüsüne yenik düşmesi sevenlerini üzüntüye boğdu.

'EVDE KAL ÇAĞRISINA UYUN'

Vatandaşlar Mehmet Saltık’ın Koronavirüsten ölümünün ardından sosyal medya hesaplarında yetkililere seslenerek, ‘’İşte sonunda ilk kaybımızı Fethiye’de verdik. Umarım öyle gereksiz yere sokakta dolaşanların aklı başına gelir. Fethiye’min değerli büyüklerine sesleniyorum. Kapatın Fethiye’yi. Göçü durdurun. Kiralama şirketleri, emlakçılar ve ev sahipleri sakın bu dönemde kimseyi evlerinize almayın. Fethiye’mize şehir dışından misafir kabul etmeyelim. Lütfen Evde Kal Fethiye, şehrinde kal Türkiye’’ şeklinde paylaşımlarda bulundular. 

Fethiye'de Korona'dan İlk Ölüm
Fethiye'de Korona'dan İlk Ölüm
Fethiye'de Korona'dan İlk Ölüm

Bakmadan Geçme