FETHİYE'DE ERKEN BAYRAMLAŞMA

Kurban Bayramı nedeniyle Fethiye Kaymakamlığının düzenlediği bayramlaşma törenine protokol üyelerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşları ve Oda başkanları ile siyasi parti Başkan ve üyeleri katıldı.Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Salonunda yapılan bayramlaşma töreninde samimi bir hava esti. Geçtiğimiz yıllarda bayramın ilk günü yapılan Kurban Bayramı, bayramlaşma töreni bu kez 2 gün önce yapıldı.Kaymakam Muzaffer Şahiner'in kutsal topraklara gitmesi nedeniyle Fethiye Kaymakam Vekili Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu'nun başkanlığında yapıldı.

  • 951
FETHİYE'DE ERKEN BAYRAMLAŞMA
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bayramlaşma törenine, Fethiye Kaymakam Vekili Haktan Gökçekuyu,CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay,Cumhuriyet Başsavcı Vekili Cem Sarı, FethiyeBelediye Başkanı Alim Karaca,Garnizon Komutanı Sedat Karabay, İlçe Jandarma Komutanı Rüştü Şen, İlçe Emniyet Müdürü Cemil Emre Süel, Fethiye Müftüsü Hamdi Uzunarman,AK Parti İlçe Başkan Vekili Turan Kovancı, CHP İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, Daire Amirleri, Sivil Toplum örgüt temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.,Fethiye Kaymakam Vekili Haktan Gökçekuyubayramlaşma törenine katılanların mübarek Kurban Bayramını kutladı. Gökçekuyu, Fethiye’de büyük bir turizm yoğunluğu yaşandığını belirterek gerekli tedbirler alınmıştır. Sorunsuz bir bayram yaşanmaktadır ifadelerini kullandı.Gökçekuyu ‘’Pazar günü hep birlikte Kurban Bayram'ını idrak edeceğiz. Dini bayramlar bizim kültürümüzde vazgeçilmez unsurlardan biridir. Birlik ve beraberliğimiz güçleniyor, dini bayramların diğer bir misyonu ise dargınların barışmasıdır. Hem Ramazan Bayram'lar ı hem de Kurban Bayram'larında ihtiyaç sahiplerine ulaşıyoruz. Hem Seydikemer'de hem de Fethiye'de sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmemizi temenni ediyorum. İlçelerimizden hem jandarma ve emniyet ekiplerimiz gerekli tedbirleri aldı Kurban Bayram'ının tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ da belediye olarak tüm tedbirleri aldık. “Tüm Fethiye halkının ve misafirlerimizinKurban Bayramını kutluyorum. Fethiye’de halkımızın sıkıntısız bir bayram kutlaması için Belediyemiz önlemlerini arttırdı. Fethiye nüfusu 400-500 bini buldu. Belediye olarak halkımızın taleplerini yerine getiriyoruz” dedi.

Karaca ‘’ Bölgemize tatile gelen misafirlerimizin huzurlu bir tatil geçirmesi adına tüm önlemlerimizi aldık. Bayram'da nüfusumuz 400-500 bin civarlarına ulaşacak. Halkımıza ve ilçemize tatile gelen vatandaşlarımızın mübarek Kurban Bayram'ını kutluyorum’’ ifadelerini kullandı.

 

SİYASİ PARTİ İLÇE BAŞKANLARI BAYRAM MESAJLARINI FRT ARACILIĞIYLA YAPTI

Bayramlaşma törenine katılan AK Parti Fethiye İlçe Başkan Vekili Turan Kovancı, tüm fethiyehalkının bayramını kutlayıp birlik beraberlik mesajı verdi.

CHP’li İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu’ da‘’ Tüm Fethiye halkının mübarek Kurban Bayramını kutluyorum’’ ifadelerini kullandı. CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay ise Fethiye’de mimarlar odasında Kelebekler Vadisi ile ilgili yapılan toplantıya katıldım, Kelebekler Vadisi’nin kurulması için çaba gösteriyoruz. Tüm halkımızın bayramını tebrik ediyorum’’ dedi.

Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü ise ‘’ Halkımızın Kurban Bayramı kutlu olsun’’ diye konuştu.

 

 

Bakmadan Geçme