FETHİYE'DE ENGELLİLERDEN KARDEŞLİK BULUŞMASI

Fethiye'de Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şubesi, Fethiye Bedensel Engelliler Derneği ve Fethiye İşitme Engelliler Derneği tarafından düzenlenen kardeşlik konserinde birbirinden güzel türküler seslendirildi. Fethiyeli sanatçı Adem Kazan ile görme engelli sanatçı Eser Tunçoğlu'nun sahne aldığı gecede Türk Halk Müziğinin birbirinden güzel eserleri seslendirildi.

  • 850
FETHİYE'DE ENGELLİLERDEN KARDEŞLİK BULUŞMASI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’deki engelli dernekleri arasındaki birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şubesi, Fethiye Bedensel Engelliler Derneği ve Fethiye İşitme Engelliler Derneği tarafından düzenlenen etkinlik ilgiyle karşılandı. İlk kez engelli dernekleri bir araya gelerek, örnek bir etkinlik düzenlerken; programda sunuculuğu Gülseren Pars yaptı. Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi Açık Hava Alanında yapılan konserde sanatçı Adem Kazan birbirinden güzel türküleri seslendirdi. Kazan türkülerini izleyenlerle birlikte söyledi. Ayrıca gecede görme engelli sanatçı Eser Tunçoğlu da sahne alıp, çalıp söyledi. 

Türkiye Görme Engelliler Muğla Şube Başkanı Mehmet Özdemir, “3 dernek olarak Fethiye’de engellilerin dayanışması ve kaynaşmasını sağlamak amacıyla bu etkinliği düzenledik” dedi. Görme engelli sanatçı Eser Tunçoğlu ise “Bu güzel bir kardeşlik buluşması oldu. Fethiye’de ilk kez engelli dernekleri bir arada etkinlik düzenledik” ifadelerini kullandı. 

FETHİYE'DE ENGELLİLERDEN KARDEŞLİK BULUŞMASI
FETHİYE'DE ENGELLİLERDEN KARDEŞLİK BULUŞMASI

Bakmadan Geçme