Fethiye'de eğitimde yeni trend: Egebil

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı'nda faaliyete başlayacak olan Özel Egebil Anadolu Lisesi'nin açılışı görkemli bir törenle yapıldı. Fethiye'de eğitime yeni bir soluk kazandıracak olan okul, deneyimli ve uzman kadrosuyla yeni eğitim öğretim yılına hazır.

  • 4127
Fethiye'de eğitimde yeni trend: Egebil
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları Kampüsü ve BilfenŞirketler Grubu iştirakiyle kurulanÖzel Egebil Anadolu LisesiKaraçulha Mahallesi çevre yolu üzerinde görkemli bir tören ile açıldı. Açılış törenine Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, İlçe Emniyet Müdürü Cemil Emre Süel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Bu yıl 9, 10 ve 11. sınıfları kabul eden eğitim kurumu; akademik başarı, disiplin ve eğitimde güven sloganıyla yola çıkan özel okul, Fethiye’nin eğitimde başarısını üst noktalara taşımayı amaçlıyor.

 

Törende konuşan Özel Egebil Anadolu Lisesi Kurucusu Doğan Gökçe, “Enerji doluyuz ve güçlüyüz. Emin iyi işlere imza atacağız ve birçok şeyi değiştireceğiz. Nasıl anaokulu, ilkokulu ve ortaokulda eğitim modelimizi tanıttıysak, aynı şekilde lise tasarımını baştan yazacağız. Bu yolda bize destek veren, emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

 

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner konuşmasında, “Fethiye ölçeğinde 29 bin öğrenci, 104 eğitim kurumuyla bir ailenin parçasıyız. 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı öncesinde okullarımızda bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Bunun yanında tüm güvenlik önlemlerini aldık. İlçemizde özel eğitim anlamında arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Çok tatlı bir rekabet var. Hem özel hem de devlet okullarımız sınavlarda büyük başarılar elde etti. Muğla ili LGS’de birinci oldu. Özel okullarımız eğitime gereken hassasiyeti gösteriyor” şeklinde ifadeler kullandı.

 

Daha sonra kürsüye gelen Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı OkullarıCEO’u Faruk Tatar, “15 yıl önce ülkemizde özel okulculuğun yanlış gittiğini gördük. Günümüzde veliler eğitime bir tık daha fazla yatırım yapmak istiyor. Dünyada olduğu gibiTürkiye’de özel eğitimin pazar payı giderek büyüyor. Türkiye’de eğitimin kalitesini sadece İstanbul’da arttırmayacağız, bunu Türkiye’nin her yerine yayacağız. Yola çıktık. Bunun ilk durağı da Fethiye’dir” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

Bakmadan Geçme