Fethiye'de CHP Kongre Tarihini Yarın Açıklıyor

CHP Fethiye ilçe teşkilatı delege seçimlerini tamamlarken kongre tarihini 12 Aralık Perşembe günü (bugün) yapılacak yönetim kurulu toplantısında belirleyecek. Muğla ve ilçelerinde kongre tarihleri bir bir belirlenirken Fethiye ilçe teşkilatı kongre için tarihi 12 Aralık Perşembe günü (bugün) belirleyecek. CHP Fethiye ilçe başkanı Ali Özgür Kullukçu 'Fethiye İlçe yönetim kurulu olarak kongre tarihini perşembe günü belirleyeceğiz. Aldığımız kararı il yönetimine göndereceğiz' dedi. CHP Seydikemer ilçe teşkilatı ise kongrenin 4 ocak 2020 cumartesi günü yapılmasını kararlaştırdı.

  • 1453
Fethiye'de CHP Kongre Tarihini Yarın Açıklıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP’de kongre süreci 17 Aralık’ta Milas ilçe kongresi ile başlayacak, Seydikemer ilçesinde 4 ocakta yapılması planlanan CHP ilçe kongresi için Fethiye’nin tarihi 12 Aralık Perşembe (bugün) günü yapılacak olan Fethiye ilçe yönetim kurulu toplantısında belli olacak. CHP Fethiye ilçe başkanı Ali Özgür Kullukçu, perşembe günü yapılacak ilçe yönetim kurulu toplantısında kongre tarihini belirleyip bu tarihi il teşkilatına bildireceklerini ifade etti. Kullukçu; ''Yönetim kurulu olarak perşembe günü parti ilçe binamızda toplanıp kongre ile ilgili olarak tarih ve diğer kongre hazırlıklarını belirleyeceğiz. CHP’de daha önce ilçe başkan adaylıklarını açıklamış olan Mehmet Demir, Ahmet Selim Yücel ve Ulaş Yavuz bulunmaktadır.  Toplantıda alacağımız kararı il teşkilatına bildireceğiz'' dedi. Bu arada Seydikemer ilçe kongresinin 4 Ocak 2020 cumartesi günü yapılacağı bildirilirken Muğla il genelinde delege seçimlerini tamamlayan CHP’de ilçe kongreleri de yakında başlayacak. CHP Genel merkez tarafından il ilçe örgütlerine gönderilen genelgede Muğla ilçe kongreleri 17 Aralık’ta Milas ile başlayacak muhtemelen Fethiye ilçe kongresi ile sona erecek.
CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu yaptığı açıklamada ‘Fethiye dışında ilçelerin kongre tarihleri belirlendi. Buna göre; 'Milas 17 Aralık, Yatağan 18 Aralık, Dalaman 19 Aralık, Ortaca 20 Aralık, Köyceğiz 21 Aralık, Bodrum 22 Aralık, Kavaklıdere 27 Aralık, Marmaris 28 Aralık, Ula 29 Aralık, Seydikemer 4 Ocak 2020 ve Datça 11 Ocak 2020 tarihinde ilçe kongresini yapacak. Menteşe ilçesinde 23-24 Aralık olarak belirlenen kongre tarihi ilçe yönetiminin isteği üzerine değiştirilebilecek’ ifadeleri kullanıldı. 

Bakmadan Geçme