Fethiye'de Camiler Boş Kaldı

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Ramazan Bayramı sınırlı sayıda cemaatle namazını kıldırarak, bayram hutbesini okudu. Türkiye'de sadece Ankara'da bayram namazı kılınırken Fethiye'deki camiler de boş kaldı. 

  • 1624
Fethiye'de Camiler Boş Kaldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesinden Fatih Dereli'nin haberine göre;

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Ramazan Bayramı sınırlı sayıda cemaatle namazını kıldırarak, bayram hutbesini okudu. Türkiye’de sadece Ankara’da bayram namazı kılınırken; Fethiye’deki camiler de boş kaldı. 

Ramazan Bayramı namazı, korona virüs önlemleri kapsamında yalnızca Ankara’da Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde kısıtlı sayıda cemaatin katılımıyla kılındı. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Fethiye’de de bu bayram namazında camiler boş kaldı. Vatandaşlar, ilk defa bayram namazını cemaatle camide kılamamanın üzüntüsünü yaşadı.

Ankara’daki Bayram namazını ise Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kıldırdı. Ankara Valisi Vasip Şahin de cemaat arasında yer aldı. Namaz öncesinde Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İşliyen, vaaz verdi. Namaz, İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı cami ve mescitlerde ibadet genelgesindeki esaslar uygulanarak kılındı. Prof. Dr. Erbaş, bayram hutbesini okudu. Ayrıca camilerde tekbirler getirildi.


 

Fethiye'de Camiler Boş Kaldı
Fethiye'de Camiler Boş Kaldı

Bakmadan Geçme