Fethiye'de alevli gece

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde Telmessos Antik Tiyatrosu ile Fethiye İskelesi arasında bulunan kordon boyundaki işletmeye kapalı halde bulunan 'İskele Restaurant' gece geç saatlerde bilinmeyen bir nedenle yandı. Yangın yaklaşık 2 saatte kontrol altına alınırken yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

  • 8491
Fethiye'de alevli gece
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’nin Cumhuriyet Mahallesi kordon boyunda bulunan mülkü belediyeye ait İskele Restaurant gece geç saatlerde bilinmeyen nedenle çıkan yangında tamamen yandı. Mehmet Vedat Özden ve Uğur Eren’in işletmeciliğini yaptığı ve bir süredir kapalı olan restoran, gece saat 03.50 sıralarında çıkan yangında kül oldu. Alevlerin Fethiye’nin hemen her bölgesinden görüldüğü yangına Muğla Büyükşehir Belediyesi Fethiye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri kısa sürede müdahalede bulundu. Ahşap yapılı olan restoranı alevler sararken, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri çevrede güvenlik tedbiri aldı. İtfaiye ekipleri yaklaşık 2 saat süren müdahale sonunda yangını kontrol altına alıp, soğutma çalışması yaptı. Yangın sırasında restorana yaklaşık 10 metre uzaklıktaki bir vatandaşa ait motosikletin de yandığı görüldü. Bir süredir çeşitli nedenlerle işletmeye kapalı olduğu öğrenilen yanına restoranın sabah saatlerindeki görüntüsü görenleri şaşkına çevirdi.

 

Yaklaşık 25 yıldır restoran olarak Telmessos Antik Tiyatrosu ile Fethiye İskelesi arasındaki restoranın yanmış halini görenler büyük üzüntü yaşadı. Yangının çıkış nedeni araştırılırken, elektrik kontağından olmadığı; elektrik sigortalarının tahrip olmadığı anlaşıldı. Yangında restoran malzemelerinin tümü yanarken, yangın ile ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Bakmadan Geçme