Fethiye WTM Londra'da tanıtılıyor 

Londra Dünya Turizm Fuarı (World Travel Market-WTM) başladı. Dünyanın en büyük turizm fuarlarından, seyahat pazarının önemli buluşma noktalarından WTM Londra 40. kez kapılarını açtı. Türkiye'den 50'nin üzerinde kurum, kuruluş ve firma Kültür ve Turizm Bakanlığı organizasyonuyla 783 metrekarelik bir alanda tanıtım yaparken, Fethiye'de tanıtılıyor.  

  • 1531
Fethiye WTM Londra'da tanıtılıyor 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’den Fethiye Otelciler Birliği Başkanı Bülent Uysal, yönetim kurulu üyeleri ile fuara katılıp, Fethiye’yi temsil ederken; FETAV da temsil ediliyor. Fethiye standını Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Sema Ramazanoğlu ziyaret ederek, FETOB Başkanı Bülent Uysal ile Fethiye turizmini konmuştular. Fuar öncesi alınan randevular ve fuar alanındaki görüşmeler yanında WTM kapsamında düzenlenen sektör ile ilgili çeşitli toplantılarda iki konu var, biri İngiltere’nin AB üyeliğinden çıkışı (Brexit) diğeri Thomas Cook’un iflası… ExCeL Londra’da 6 Kasım’a kadar açık olan WTM’de bu yıl 182 ülkeden 5 bin katılımcının yer aldığı öğrenildi. 
 
WTM ilk iki günü Club üyeleri ile basın mensuplarına, son iki günü ise Club üyelerinin yanı sıra turizm profesyonelleri ve halka kapılarını açıyor. Türkiye WTM Londra Fuarı’na Kültür ve Turizm Bakanlığı organizasyonuyla 783 metrekarelik bir alanda 50’nin üzerinde kurum kuruluş ve firma ile katıldığı bildirdi. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet’inin de fuarda 203 metrekarelik alan ile katıldığı ifade edildi. 


 

Bakmadan Geçme