FETHİYE VOLEYBOL SK TÜRKİYE FİNALLERİNDE

2018-2019 voleybol sezonunda Küçük Erkekler kategorisinde Muğla il birinciliğini alan Fethiye Voleybol SK, Isparta/Eğridir'de düzenlenen bölge şampiyonasında da şampiyon olarak 22-29 Mayıs tarihlerinde Kocaeli'nde düzenlenecek olan Türkiye Finallerine gitmeye hak kazandı.

  • 2890
FETHİYE VOLEYBOL SK TÜRKİYE FİNALLERİNDE
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Isparta/Eğridir’de düzenlenen bölge şampiyonasına Denizli, Isparta, Konya, Antalya ve Afyon il birincilerinin bulunduğu takımlarla mücadele eden Fethiye Voleybol SK gruptan başarıyla çıkarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

 

Bölge finallerinin ardından açıklamalarda bulunan Antrenör Mehmet Atcı il birinciliğini aldıklarında yaptığı açıklamayı hatırlatarak; “Sırada bölge finallerinde başarılı olmak var demiştik, bunu gerçekleştirdik; şimdi sıra Türkiye finallerinde” dedi.

 

Başarıya giden yolda emin adımlarla ilerlediklerini dile getiren Antrenör Atcı, “Oyunculardan antrenörlere ve yönetim kuruluna kadar karşılıklı sevgi, saygı ve güvenle bu başarıya imza attık. Her geçen gün daha büyük hedeflere koşuyoruz. Bunun için de çok çalışıyoruz” dedi.

 

Fethiye Voleybol SK Başkanı ve Baş antrenörü Mustafa Küçükaydın da tüm sporcuları ve teknik ekibi kutlayarak Türkiye şampiyonasında başarılar diledi. Küçükaydın her geçen gün yeni başarılara imza attıklarını, sürekli büyüyen ve başarıdan başarıya koşan bir kulüp olduklarını dile getirdi. Bu sezon 21 takımdan oluşan Midi Kızlar kategorisinde Final gurubuna kalmayı başardıklarını ve final gurubu maçlarında da çok başarılı maçlar oynadıklarını belirten Küçükaydın, Küçük Erkeklerin deneyim kazanmaları için katıldıkları Yıldızlar kategorisinde de il üçüncüsü olduklarını belirtti.  Küçük Erkeklerde il şampiyonu olup, bölge finallerini de başarıyla geçerek Türkiye finallerine katılmaya hak kazandıklarını dile getirdi. Kuruluşunun ikinci yılında bu başarıları elde eden kulübün daha büyük başarılara imza atacağına inandığını çünkü bunun için çok çalıştıklarını söyledi.

 

Küçükaydın,”Kulüp olarak deneyimli antrenör ekibiyle 6-16 yaş arası kız ve erkek sporcularla yaş ve seviye durumlarına göre antrenman planlıyoruz. Sporcunun durumuna göre bazen bireysel, bazen grup antrenmanı yapıyoruz. Voleybol için doğru adresin Fethiye Voleybol Gençlik ve Spor Kulübü. Kulüp olarak Muğla/Fethiye’yi Türkiye Finallerinde temsil edecek olmanın gururunu yaşıyoruz. Hedefimiz her kategoride iyi karakterli sporcularla, iyi mücadele eden, güzel voleybol oynayan takımlar ve bu bölgenin çocuklarıyla üst liglerde var olmak” dedi.

 

Küçükaydın, “Antrenör ekibimizden Mehmet Atcı, Vedat Koyuncu ve yardımcı antrenör öğrencimiz İrem’i kutluyor, teşekkür ediyor ve başarılarımızın devamını diliyorum.  Bizlere destek olan herkese, tüm velilerimize, Fethiye Belediye Başkanımız Alim KARACA’ya  çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Bakmadan Geçme