FETHİYE VE SEYDİKEMER'İ DÜNYAYA TANITACAĞIM

Fethiye'nin tek boksörü Sezer Olpak, rakibini 1'inci rauntun 1'inci dakikasında nakavtla yere sererek büyük bir başarıya imza attı

  • 3062
FETHİYE VE SEYDİKEMER'İ DÜNYAYA TANITACAĞIM
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’nin tek boksörü Sezer Olpak, rakibini 1’inci rauntun 1’inci dakikasında nakavtla yere sererek büyük bir başarıya imza attı. Başarılı boksör Sezer Olpak, kendisine destek olanları da unutmayarak teşekkür edip, Fethiye ve Seydikemer’i dünyaya tanıtacağı sözünü verdi.

İstanbul’da düzenlenen ve DMAX’in canlı yayınladığı maçta rakibini nakavtla yenen Sezer Olpak, başarılarının devamının geleceğini müjdeledi. Fethiye’nin boksörü rakibini 1. rauntun 1’inci dakikasında nakavtla devirerek büyük bir zafere imza atan Sezer Olpak destek olanlara teşekkür etti, Fethiye ve Seydikemer’i dünyaya tanıtacağını söyledi.

Olpak, çalıştıran antrenörleri, maddi ve manevi destek verenlere teşekkür ederek, başarılarının devamının geleceğini belirtti. Olpak sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “2. profesyonel maçımı 1. raunt 1. Dakikada nakavtla kazandım bu zaferde beni çalıştıran antrenmanlarımı düzenli hale getiren arslanarslan1981 ve johnturkeybo sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Ve maça çıkmamdaki maddi ve manevi destekleri olan sponsorlarım Konca Eroglu, Karlık Kuyumculuk Serdar Sönmez, Selman Dikmen, Gold Semaver, flyinfinity.com.tr, Ramazan Gümuşhan ve Seydikemer Belediye Başkanı Sayın Yakup Otgöz’e sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım Allah hepsinden razı olsun.

Bundan sonraki süreç daha güzel Fethiye ve Seydikemer’i en iyi şekilde dünya basınında yer aldırıcam inşAllah daha zorlu, daha güzel maçlar bizi bekliyor. Biz de onları bekliyor olacağız. Maçımın video görüntüleri 2 hafta sonra tv’den elime ulaşacaktır. Elime ulaştığı anda hepinizle paylaşacağım. Bu sevinci izleyerek sizlerin de paylaşmasını isterim. Ayrıca gecedeki bu başarı ile dikkatleri üzerimize çekmeyi başardık, daha iyileri olacak inşallah, tekrardan hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunarım Sefer bizim zafer ALLAH’INDIR..! FETHIYE GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ OLARAK ANTRENMANLARA DURMAK YOK DEVAM..” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme