Fethiye Ülkü Ocakları Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu Unutturmadı

Fethiye Ülkü Ocakları, Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun şehit edilişinin 4.yılında lokma ikramında bulundu.

  • 6513
Fethiye Ülkü Ocakları Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu Unutturmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Ülkü Ocakları,  İzmir Ege Üniversitesi Kampusunda, şehit edilen Ülkü Ocakları mensubu Fırat Yılmaz Çakıroğlu anısına lokma döktürüp vatandaşlara dağıttı.

Ege Üniversitesi Bornova Kampusunda,  yaşanan olayda pkk destekçisi sözde öğrenci kılığındaki teröristlerce şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun ölüm yıl dönümü nedeni ile Fethiye Ülkü Ocakları tarafından lokma döktürülüp vatandaşlara dağıtıldı. 

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner ve Fethiye Müftüsü Hamdi Uzunharman'ın da katıldığı lokma ikramında, ayrıca tüm şehitler için Kuran’ı Kerim tilaveti okunup dualarda bulunuldu.

Fethiye Ülkü Ocakları Başkanı Emre Tekcan, “Bu gün 20 Şubat 2019. Bilindiği üzere 20 Şubat 2015 tarihinde Ege Üniversitesi içerisinde bölücü terör örgütü militanlarınca katledilen son ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun 4. yıldönümü. Bu gün ülkücü şehidimizin hayrına ülkü ocakları binamızın önünde lokma ikramında bulunduk,  Kuran’ı Kerim tilavetiyle başta son ülkücü şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu olmak üzere Ruhi Kılıçkıran’dan Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na kadar bütün büyün ülkücü şehitlerin aziz ruhlarına Kuran’ı Kerim okuyup dua edip rahmetle andık. Bu vesileyle bütün ülkücü şehitleri rahmet ve minnetle anıyoruz.  Allah Türk milletiyle beraberdir. Yüce yaratan Türk milletine bu ülkücülere kuvvet ve kudret tanıdığı sürece dünyada hiçbir güç hiçbir kuvvet Türk milletinin belini bükemeyecektir. Ülkücü hareketin belini bükemeyecektir. Biz son nefesimize kadar kanımızın son damlasına kadar bu milletin refah seviyesinin yükselmesi bu milletin bütünlüğü ve bu devletin bölünmez bütünlüğü için mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme