Fethiye Spofest 6 kategoride yapılacak

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü tarafından organize edilen Fethiye Sporfest 6 kategoride çekişmeli etkinliklere sahne olacak.

  • 1273
Fethiye Spofest 6 kategoride yapılacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu kapsamda yüzme, bisiklet, para (engelli) plaj voleybolu, maraton, satranç ve karate branşlarında müsabakaların yapılacağı bildirildi. Bu yıl yapılacak olan yarışmalara yurtdışından sporcuların da katılacağı belirtildi. 

Organizasyon toplantısı Fethiye Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda yapıldı. Fethiye Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit gerçekleşen toplantıda Fethiye Kaymakamlığı, Fethiye Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Sahil Güvenlik 65 Bot Komutanlığı, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Liman Başkanlığı temsilcilerine müsabaka tarihleri, güzergahları ve içeriği hakkında bilgiler aktardı. 

Fethiye Sporfest’te bu yıl şu müsabakalar yer alacak; 
04-06 Ekim tarihlerinde Ölüdeniz’de Yüzüyorum ve Ölüdeniz Kumburnu’nda Para Beach Volley (Engelli Plaj Voleybolu), 5-6 Ekim’de Saklıkent-Seydikemer arasında Likya Granfondo bisiklet yarışı, 11-13 Ekim tarihleri arasında Beşkaza Spor Salonu’nda Hakkı Koşar Uluslararası Karate Şampiyonası, 12-13 Ekim tarihlerinde ise Ölüdeniz Elo Satranç ve Yarımada çevresinde Fethiye Likya Maratonu yapılacak. 

Toplantıda müsabaka günlerinde alınacak emniyet ve sağlık tedbirleri, kurumların yapacakları görevlendirmeler hakkında bilgiler veren Fethiye Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, yurtdışından sporcuların katılımı ile daha genişleyen bu organizasyonun sorunsuz tamamlanması adına gerekli özenin gösterileceğini ifade etti. 


 

Bakmadan Geçme