Fethiye Kaymakamına Çifte Ziyaret

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat'a sivil toplum kuruluşları ziyaretleri devam ediyor. Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat'ı, Türk Hava Kurumu Fethiye Şube Başkanı Mustafa Özkaya ile göreve yeni başlayan Seydikemer Kaymakamı Ahmet Güneri ziyarette bulunarak başarı dileklerini ilettiler. 

  • 705
Fethiye Kaymakamına Çifte Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’a sivil toplum kuruluşları ziyaretleri devam ediyor. Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’ı, Türk Hava Kurumu Fethiye Şube Başkanı Mustafa Özkaya ile göreve yeni başlayan Seydikemer Kaymakamı Ahmet Güneri ziyarette bulunarak başarı dileklerini ilettiler. 

THK Fethiye Şube Başkanı Mustafa Özkaya ve yönetim kurulu üyeleri ile Seydikemer Kaymakamı Ahmet Güneri Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler. Ziyarette konuşan Seydikemer Kaymakamı Ahmet Güneri, “Sayın Kaymakamımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Fethiye’deki görevinde kendilerine başarılar diliyorum. Meslek büyüğümüz, tecrübelerinden de yaralanacağız” şeklinde ifadeler kullandı. 

THK Fethiye Şube Başkanı Mustafa Özkaya açıklamasında, “Sayın Kaymakamımıza hayırlı olsun dileklerimizi iletmek için yönetim kurulumuz ile birlikte ziyaret ediyoruz. Bildiğiniz gibi Valililerimiz ve Kaymakamlarımız, kurumumuzun onursal başkanlarıdır. Öte yandan şubemizin faaliyetleri hakkında bilgiler aktaracağız” dedi. 

Ziyaretlere teşekkür eden Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, “Fethiye’ye geldiğim süreçten itibaren çevremizi, kurumlarımızı ve mesai arkadaşlarımızı tanımaya çalışıyorum. İl ve ilçenin dinamikleri hakkında bilgi sahibi oluyorum. Hem ben Fethiye’ye alışıyorum hem insanlar bize alışıyor” diye konuştu. 

Bakmadan Geçme