'FETHİYE İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ'

Türk Basınında sansürün kaldırılması nedeniyle, 24 Temmuz günü Gazeteciler ve Basın Bayramı olarak kutlanmaktadır. Bu sebeple Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Cemil Emre Süel, Fethiye Gazeteciler Derneği yönetimini ziyaretti. Sohbet ortamında geçen ziyarette basın ve emniyetin sürekli olarak işbirliği içinde olduğu vurgulandı.

  • 857
'FETHİYE İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Cemil Emre Süel yaptığı açıklamada, “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla dernek yöneticilerimiz ile gazeteci arkadaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Zaten her daim Fethiye için birlikte çalışıyoruz. Bütün arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Basın mensubu arkadaşlarımız ile birlikte çok güzel işlere imza atıyoruz. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Ziyaret için teşekkür eden Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Mesut Bölük, “Bugün basın bayramı… Sansürün kaldırılışının 111. yılını kutluyoruz. Bizler kamu görevi yapıyoruz. Kamu görevi demek sadece kapalı kapılar arkasında olan bir insan demek değildir. Kamu görevi, bir şehrin bütünlüğünü sağlayabilecek olgularla yerine getirilir. Bunun bir kolu da basındır… Burada da önemli olan doğru haber alabilmek ve doğru haberi insanlara ulaştırabilmektir. Bu ölçüde Fethiye basını olarak çok titiz aynı zamanda bütün insanlarımızın sezon ortasında veya sezon sonunda yaşabilecek tüm olasılıkları göz önüne alarak haber yaptığımızı bilmelerini istiyorum. Çalışma camiamdaki tüm arkadaşlarımın da günlerini kutluyorum” ifadelerini kullandı.    

Bakmadan Geçme