Fethiye Gfb Üyelerinden Anlamlı Ziyaret 

Fethiye Genç Fenerbahçeliler ve Lise Genç Fenerbahçeliler Topluluğu, sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında SHÇEK Fethiye Belediyesi Huzurevi sakinlerini ziyaret ettiler. Sohbet ortamında geçen ziyarette yaşlılarla sohbet eden Genç Fenerbahçeliler, çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. 

  • 1195
Fethiye Gfb Üyelerinden Anlamlı Ziyaret 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hem tribün hem de sosyal sorumluluk faaliyetlerini sürdüren Genç Fenerbahçeliler, bu kez de SHÇEK Fethiye Belediyesi Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret ettiler. Huzurevi sakinlerine çiçek takdim eden Genç Fenerbahçeliler, yaşlılar ile bol bol sohbet ettiler. Bu anlamlı ziyarette Fethiye Genç Fenerbahçeliler Başkanı Tunahan Demirci, Fethiye Lise Genç Fenerbahçeliler Başkanı Yunus Türk, Lise Genç Fenerliler Başkan Yardımcısı Arda Vişne ve 20’ye yakın üyenin yer aldı. 

Fethiye Genç Fenerbahçeliler Başkanı Tunahan Demirci yaptığı açıklamada, “Tribün faaliyetlerimizin yanında sosyal sorumluluk çalışmalarımız da var. Bu kapsamda SHÇEK Fethiye Belediyesi Huzurevi sakinlerini ziyaret ettik. Sohbet havasında geçti. Yaşlılarımıza çiçek takdim edip, ellerini öptük. Fethiye Genç Fenerbahçeliler olarak ilçemizin gururu olan Fethiyespor ve Lokman Hekim Fethiye Belediyespor basketbol takımımıza da tribünden destek vermeye devam edeceğiz” dedi. 

Fethiye Lise Genç Fenerbahçeliler Başkanı Yunus Türk, “Tribün faaliyetlerimizin yanında sosyal etkinlikler ve projeler de düzenliyoruz. Bu seferde huzurevini GençFenerbahçeli kardeşlerimizle birlikte ziyarette bulunduk ve büyüklerimizin gönlünü aldık. Amacımız bu tür faaliyetler ile toplumsal farkındalık oluşturmak.Fenerbahçe’mizin yanı sıra ilçemizi başarı ile temsil eden Fethiyespor ve Lokman Hekim Fethiye Belediyespor basketbol takımımıza da desteğimiz sürecektir” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme