FETHİYE, FERHAT ÖĞRETMENE AĞLADI

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde Fatih Anadolu Lisesi Bilgisayar Öğretmeni 38 yaşındaki Ferhat Aramak, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Evli, bir çocuk babası Ferhat öğretmenin ani vefatı okulunda ve Fethiye'de derin üzüntü yarattı. Ferhat öğretmen için Fatih Anadolu Lisesi'nde düzenlenen cenaze töreninde gözyaşları sel oldu.

  • 21264
FETHİYE, FERHAT ÖĞRETMENE AĞLADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Fatih Anadolu Lisesi Bilgisayar Öğretmeni Ferhat Aramak, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Dün okulundaki dersten çıktıktan sonra arkadaşlarıyla bir halı sahada buluşup; futbol oynayan Ferhat öğretmen, akşam saatlerinde eve geldi. Evine giren Ferhat Aramak, aniden göğsünün ağrıması ile birlikte geçirdiği kalp krizi sonucu hemen Fethiye Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Ferhat Aramak, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ferhat öğretmenin ani vefatı, Fethiye Fatih Anadolu Lisesi ile tüm Fethiye’de büyük üzüntü yarattı. 14 yıllık bilgisayar öğretmeni olan Ferhat Aramak için görev yaptığı okulunda cenaze töreni düzenlendi. Törene Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, Okul Müdürü İzzet Demirci, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve Fethiye’deki okul müdürleri katıldı. Bir gün önce öğrencilerine bilgisayar dersi verdikten sonra ani ölüm haberi gelen öğretmen Ferhat Aramak’ın cenazesi okul bahçesine girdiği anda öğretmenler ve öğrenciler gözyaşlarına boğuldu. Ferhat öğretmenin Türk Bayrağına sarılı tabutu önünde bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Eşi Funda Aramak ve diğer yakınları ağıtlar yakarken, öğrenci ve öğretmenler bu anı gözyaşları içerisinde izlediler.

Erzincan’da doğan ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitim Bölümü’nü bitiren, 15 yıldan yana Ankara, Kayseri, Gaziantep ve Fethiye’de öğretmenlik yapan Ferhat Aramak’ın özgeçmişi bir öğretmen arkadaşı tarafından okundu. Okul Müdürü İzzet Demirci gözyaşları arasında yaptığı kısa konuşmada, “41 yıllık meslek hayatımda en zor konuşmayı yapıyorum. Onu unutmayacağız” ifadelerini kullandı. Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ise “Dün yürüyerek geldiği okulundan bugün son yolculuğuna uğurluyoruz. Ölüm hak ancak hepimiz oradan geldik, oraya gideceğiz. Ruhu şad olsun” diye konuştu. Ferhat öğretmenin eşi ve yakınları hıçkırıklarla ağlarken, öğrenciler de aynı şekilde hıçkırıklara boğuldular. Törenin ardından öğrenci ve öğretmenlerinden helallik alınıp, Ferhat öğretmenin Türk Bayrağına sarılı tabutu Muğla Büyükşehir Belediyesi cenaze otosuna yerleştirildi. Ferhat Aramak’ın cenazesi toprağa verilmek üzere doğum yeri olan Erzincan’a uğurlandı.

 

SED Medya olarak Ferhat öğretmene Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve Milli Eğitim camiasına başsağlığı diliyoruz.

Bakmadan Geçme