FETHİYE DP'DE BUĞDAYCI GÜVEN TAZELEDİ

Demokrat Parti Fethiye İlçe Başkanlığının olağan kongresi geçtiğimiz Cumartesi günü parti merkezinde gerçekleşti.  Demokrat Partiyi sevenlerin ve bağlı olanların katıldığı ilçe olağan kongresinde mevcut başkan Osman Buğdaycı güven tazeledi. Genel kurula katılanlar Fethiye'de partiyi ayakta tuttuğu için Osman Buğdaycı'ya çok teşekkür ettiler. Partililer kamuoyuna  Türkiye Cumhuriyetinin en köklü siyasi partilerinden ve Türk siyasetine damga vuran partimizi ne olursa olsun ayakta tutacağız, mesajı verdiler.

  • 4142
FETHİYE DP'DE BUĞDAYCI GÜVEN TAZELEDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan DP Fethiye ilçe kongresinin divan başkanlığını DP Merkez Karar Kurulu üyesi İsmail Öktem, divan heyetini  ise İhsan İbiş, Osman Kaçar ve Turan Gavcar yaptılar. Kongreye; DP Merkez Genel İdare Kurulu üyesi Zekai Alper, DP Muğla İl Başkanı İsmet Köse ve Demokrat Partinin önde gelen kişileri ile  partililer katıldı. Gündem maddelerinin oy birliğiyle kabul edildiği genel kurulda DP Fethiye İlçe  Başkanı Osman Buğdaycı faaliyet raporunu okudu. Tek liste ile gidilen kongrede yeni yönetim kurulu asil üyeleri şu şekilde; Osman Buğdaycı(Başkan), Muzaffer Konakçı, İhsan İbiş, Gonca Eroğlu, Necati Kıygın, İbrahim Korkmazoğlu, Mehmet Sabancı, Erdoğan Göl, Gürel Boz olmakta.

“MAYA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Kongrede konuşma yapan Osman Buğdaycı; Türkiye Cumhuriyetinin en köklü siyasi partilerinden ve Türk siyasetine damga vuran partimizi ne olursa olsun ayakta tutacağız, dedi. “Devletimiz ve milletimiz için Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde bu işi  vatani bir görev olarak  yapmaktayız” diyen Osman Buğdaycı “partimizi bırakmayan, gönül veren, Demokrat Parti vizyonunu ve misyonuna destek olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi. Divan başkanı ve DP Merkez karar Kurulu üyesi İsmail Öktem’de  konuşmasında “iktidara gelemiyoruz ama ülkemiz ve milletimizin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü için  maya olmaya devam edeceğiz.  Yerel tohum olarak  ülkemize bulaşmaya çalışan  hormonlu  tohumlarla mücadelemizi sürdüreceğiz. Büyük Önder Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere Adnan Menderes, Süleyman Demirel  ve Turgut Özal’ı saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi.

Partililerin sorularını da yanıtlayan Öktem “ne yazık ki genel başkanımızın ve partimizin hiçbir etkinliği, ziyareti ve siyasi çalışmaları medyada yer almıyor. Kasıtlı olarak Genel başkanımız Gültekin Uysal’ı hiçbir televizyonda  ve medya kuruluşunda göremiyoruz. Ücreti ne ise vereceğiz dediğimiz  ve ödemesini de yaptığımız halde verdikleri  randevu programını bile son anda iptal ediyorlar. Durmadan tabela partisi diye algı operasyonları yapılıyor. Maddi ve ekonomik sıkıntılar içersinde büyük bir fedakarlıkla partimizi ayakta tutmaya çalışıyoruz” dedi. DP Merkez Genel İdare Kurulu üyesi Zekai Alper’de konuşmasında “Ülkemize ve milletimize büyük hizmetler yapmış Demokrat partili büyüklerimizden devir aldığımız partimizi; büyük bir onurla gelecek kuşaklara aktaracağız” dedi.

Bakmadan Geçme