FETHİYE'DE TRAFİK BİLGİ YARIŞMASINDA 1.'LİK ÖZEL ATA'NIN OLDU

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğünün birlikte düzenlediği trafik bilgi yarışmasında Özel Ata ve Merkez Atatürk İlkokulları 1. oldu.

  • 1543
FETHİYE'DE TRAFİK BİLGİ YARIŞMASINDA 1.'LİK ÖZEL ATA'NIN OLDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğünün birlikte düzenlediği öncelik hayatın, öncelik yayanın temalı trafik bilgi yarışmasında Özel Ata ilkokulu ile Merkez Atatürk İlkokulu 13 sorunun tamamını doğru bilince 1.'lik kura ile belirlendi. Kurayı Özel Ata İlkokulu öğrencileri kazanınca Merkez Atatürk İlkokulu öğrencileri 2. oldu. Yarışmada 3.'lük de yine kura ile belirlendi. Eşit puan alan Menteşe Şehit Orçun Münyas İlkokulu ve Fethiye Gazi İlkokulu öğrencileri arasında da kura devreye girdi. Gazi İlkokulu kurada 3. olurken, Menteşe Şehit Orçun Münyas İlkokulu da 4. oldu.

Fethiye Halk Eğitim Merkezi salonunda yapılan yarışmada jüri üyeliklerini İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden İsmail Cazağ, İlçe Emniyet Müdürlüğünden Trafik polisi Abdullah Yılmaz ve öğretmen Nihal Engin yaptı. Fethiye Gazi İlkokulu, Atatürk İlkokulu, Vali Recai Güreli İlkokulu, Kaymakam Mustafa Karslıoğlu İlkokulu, Menteşe Şehit Orçun Münyas İlkokulu, Özel Hatem İlkokulu ve Özel Ata ilkokulu 4. sınıf öğrencilerinin katıldığı 'öncelik hayatın, öncelik yayanın' temalı trafik bilgi yarışmasını Emniyet Müdür Yardımcıları Ferhat Demiriz, Serpil Çalışkan ile Trafik Tescil Büro Amiri Mehmet Zeybek, öğretmenler ve öğrenciler de izledi. Yarışmaya katılan okulların öğrencileri 10 yarışma sonunda eşitlik bozulmayınca yedek sorulara geçildi. 3 yedek sorunun sonunda Merkez Atatürk İlkokulu ile Özel Ata ilkokulu öğrencileri 130, Gazi İlkokulu öğrencileri ile Menteşe Şehit Orçun Münyas İlkokulu öğrencileri de 120'şer puan alınca jüri sonuçları kura ile belirledi. Kura sonucunda Özel Ata ilkokulundan Eylül Ada Yılmaz ve Diren Taş 1.,Fethiye Merkez Atatürk İlkokulundan Ecrin Koyuncu ve Dila Duru Şendağ2., Gazi İlkokulundan Kübra Rana Kocakaya ve Metehan Yılmaz 3., Menteşe Şehit Orçun Münyas ilkokulundan Ceyda Özer ve Halime Gül Oğuz da 4. oldular. Dereceye giren öğrencilere ödülleri bir başka Trafik Eğitim etkinliğinde törenle verileceği ifade edildi.

Bakmadan Geçme