Fethiye'de İşyerini Gasp Edip Yaktılar - GÖRÜNTÜLÜ

Fethiye'de bir mobilya dükkanını benzin dökerek yakan 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • 16996
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiye'de İşyerini Gasp Edip Yaktılar - GÖRÜNTÜLÜ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bir mobilya imalatçısının 140 TL'sini gasp edip, zorla senet imzalattıran ve daha sonra işyerini benzin dökerek yaktıkları iddia edilen 3 zanlı tutuklanarak ceza evine gönderildi. Mobilya imalathanesinin yakılma anı iş yerinin güvenlik kameralarına saniye, saniye yansıdı.

İddiaya göre, Taşyaka Mahallesi’nde Şehit Fethi Bey caddesi üzerinde bulunan mobilya imalatı yapan S.B, daha önce kendisinden mobilya yaptıran 3 kişi tarafından tehdit edilerek 140 bin lirası gasp edildi. Şüpheliler, tehdit ettiği S.B’ye zorla 100 bin liralık da senet imzalattı.
Bunu üzerine S.B durumu polise bildirdi. Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
S.B’nin 100 Bin TL'lik senet'i ödememesi üzerine parayı ödememesi üzerine mobilya dükkanına gelen 3 kişi çalışanları zorla dışarıya çıkararak işyerinde bulunan eşyalara benzin dökerek yaktılar. Yangın büyümeden çalışanlar ve itfaiye tarafından kısa sürede söndürüldü. 
Olay anı iş yerindeki güvenlik kameralarınca saniye, saniye yansıdı. Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Titiz bir çalışma yapan ekipler şüphelilerin Marmaris İlçesinde bir spor salonu işleten Kerem A, Murat K ve Yiğit Alp T. olduğunu belirledi.
Marmaris'te Göz Altına Alındılar 
Fethiye Asayiş Büro Ekipleri Marmaris’te gözaltına aldıkları 3 kişiyi Fethiye'ye getirdiler. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli "Gasp, Genel Güveliğin Kasten Tehlikeye Sokulması" suçlamasıyla  tutuklanarak Seydikemer Eşen T Tipi Ceza gönderildi.

Bakmadan Geçme