FETHİYE'DE İKİ KAZADA 4 YARALI

Fethiye'de dikattsizlik nedeni ile meydana gelen iki kazada 4 kişi yaralandı. Yaralılar Fethiye'deki hastanelerde tedavi altına alınırken, kazalarda maddi hasar da oluştu.

  • 2701
FETHİYE'DE İKİ KAZADA 4 YARALI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de ilk kaza Çamköy Mahallesi Kavşağında meydana geldi. Saat 12.30 sıralarındaki kaza Fevzi Çakmak Bulvarı ile Alparslan Türkeş Caddesi kavşağında meydana geldi. Mehmet Emin K. idaresindeki 48 HB 634 plakalı kamyonet ile Bedir D. İdaresindeki 48 GY 670 plakalı kamyonet dikkatsizlik nedeni ile çarpıştı. Kazada kamyonetlerden biri yol kenarına savrulup yan olarak yatarken, kazada sürücü Mehmet Emin K. ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Mustafa B. yaralanırken diğer sürücü Bedir D. kazadan yara almadan kurtuldu. 
Kazayı görenler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. Olay yerine sağlık ve trafik ekipleri kısa sürede gelerek yaralılara müdahalede bulunup hastaneye kaldırdı. Trafik ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. 
Fethiye’de diğer kaza İnlice Mahallesi kavşağında meydana geldi. Arda T. İdaresindeki 34 DHG 509 plakalı aracı ile seyir halindeyken Murat T.’nin idaresindeki 07 GEP 40 plakalı motosiklete sol yan tarafından çarpması sonucu çift taraflı kaza meydana geldi. Kazada motosiklet sürücüsü ile otomobil sürücüsü çeşitli yerlerinden yaralandı. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalede bulunurken, bölge trafik ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. İnlice Mahallesi kavşağındaki kaza ile ilgili olarak soruşturma devam ediyor.
 

Bakmadan Geçme