FETHİYE'DE ERKEN KUTLAMA

Kurban Bayramı yaklaşırken, Fethiye'de bayramlaşma töreni Cuma günü saat 17:00'de yapılacak. Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye'de Kurban Bayramı tatilinin huzurlu şekilde geçebilmesi için tüm tedbirlerin alındığını, bayramlaşma töreninin 9 Ağustos Cuma günü saat 17:00'de Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü Salonunda gerçekleştirileceğini bildirdi.

  • 647
FETHİYE'DE ERKEN KUTLAMA
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye'de bayramın sağlıklı ve huzurlu geçirilebilmesi için tüm tedbirlerin alındığını, bu yıl bayramlaşma töreninin Cuma günü gerçekleştirileceğini ifade etti. Tüm Fethiye halkının ve Fethiye'ye gelen misafirlerin mübarek Kurban Bayramını kutlayan Kaymakam Muzaffer Şahiner, ''Bayramlar her türlü toplumsal ve kutsal değerin yeniden yeşertilmesi ve hayata geçirilmesi açısından büyük önem taşıyan müstesna günlerdir'' dedi.
Fethiye'de emniyet, jandarma, belediye ve bazı kamu kuruluşları bayram boyunca halkın huzurlu bir bayram geçirebilmesi için yoğun önlemler aldı. Kaymakam Muzaffer Şahiner, Kurban Bayramı ile ilgili olarak yayınladığı mesajda, ''Ülkemiz ve milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, milli ve manevi duyguların çağladığı, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı Kurban Bayramını hep birlikte karşılamanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz'' dedi.
Şahiner; ''Bayramlar her türlü toplumsal ve kutsal değerin yeniden yeşertilmesi ve hayata geçirilmesi açısından büyük önem taşıyan müstesna günlerdir. Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu kutsal günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her gününe taşıyabilmek dileğiyle, tüm Fethiyeli hemşerilerimin, Kurban Bayramını en içten duygularla kutlar, bu vesile ile aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anar, herkese sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini diler, selam ve saygılarımı sunarım'' ifadelerini kullandı.
Kaymakam Muzaffer Şahiner ayrıca, bu yıl ilk defa bayramlaşma töreninin Kurban Bayramı öncesi 9 Ağustos Cuma günü saat 17:00 ile 17:30 arasında Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü salonunda  kamu görevlileri ve  Fethiye halkı ile gerçekleştirileceğini de kaydetti.

Bakmadan Geçme