FETHİYE BİREY EĞİTİM KURUMLARI EN'LERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

'2018-2019 Muğla En'lerini Ödüllendiriyor Projesi'' kapsamında il geneli,ulusal ve uluslararası yarışmalarda derece alan öğrenciler için tören düzenlendi.

  • 2863
FETHİYE BİREY EĞİTİM KURUMLARI EN'LERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

‘’2018-2019 Muğla En’lerini Ödüllendiriyor Projesi’’ kapsamında il geneli,ulusal ve uluslararası yarışmalarda derece alan öğrenciler için, Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli konferans salonda, Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya’nın katılımıyla tören düzenlendi.

Özel Fethiye Birey Okulları düzenlenen törene Kurucu Müdür Şerif Özdemir,Müdür Yardımcısı Aydın Sefa Karakaya,Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Elmadibi,Türkçe öğretmeni Kübra Tosun,Bilişim Tek.ve Yazılım Öğretmeni Yusuf Ekinci ve çesitli branşlarda başarılı olan 40 sporcu katıldı. Düzenlenen programa ayrıca Fethiye genelinde çeşitli alanlarda başarılı olan 378 öğrenci ve aileleri de katıldı. Törende Birey Eğitim Kurumları öğrencilerine ve okul müdürü Şerif Özdemir’e başarı belgeleri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından verildi.

Tören sonrası açıklama yapan Müdür Yardımcısı Aydın Sefa Karakaya, ''Okulumuzda kürek,eskirim,okçuluk,futbol,voleybol,hentbol,basketbol ve karete gibi birçok spor branşıyla uğraşan ve Türkiye 1,2 ve3.lüğü gibi önemli dereceler alan öğrencimiz olması bizleri gururlandırıyor'' dedi.

Birey Okulları Kurucu Müdürü Şerif Özdemir ise yaptığı açıklamada, ''Fethiye genelinde derece alan 378 öğrencinin 40 okulumuz öğrencisidir,gururlu ve mutluyuz.Okulumuzda sporun her branşına önem veriyor ve sporcu öğrenciler için burslu kayıt imkanı sağlıyoruz,okulumuzda spor branşları için okçuluk alanı,olimpik yüzme havuzu,kapalı spor salonu,halı saha,mini golf sahası,buz pateni alanı,hentbol,basketbol,voleybol alanları bulunmakta ve öğrencilerimiz sporla uğraşmaları için teşvik etmekteyiz diye eklemiştir.Bu kapsamda burada bizleri ve öğrencilerimizi onurlandıran Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüze teşekkürlerimizi sunarım'' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme