FETHİYE BELEDİYESPOR KULÜBÜNDEN BAŞKAN KARACA'YA ZİYARET

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul sonucu seçilen Fethiye Belediye Spor yöneticileri Başkan Alim Karaca'ya projelerini anlattılar.

  • 726
FETHİYE BELEDİYESPOR KULÜBÜNDEN BAŞKAN KARACA'YA ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olağan Genel Kurul'da Kulüp başkanlığına seçilen Selamettin Yılmaz, Başkan yardımcısı İzzet Durak, Genel Sekreter Yavuz Topateş, Genel Kaptan Miraç Efe Doğan ve Sayman Gülsemin Ceylan'ın katıldığı görüşmenin ana gündemini, 2018 – 2019 sezonunda Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden ve sezon sonunda Erkekler Basketbol 1. Ligi’ne yükselen Lokman Hekim Fethiye Belediye Spor Basketbol Takımı oluşturdu.

 

Belediye Başkanı Alim Karaca ile gerçekleştirilen görüşmede Kulüp Başkanı Selamettin Yılmaz, öncelikli ve gerçekçi hedeflerinin, TBL'de kalıcı olmak olduğunu, asansör takım olmak istemediklerini vurguladı. Selamettin Yılmaz, yeni yükseldikleri ligde kuvvetli takımlar bulunduğunu, işlerinin geçen yıla nazaran daha zor olduğunu, fakat şampiyon kadroya yapacakları takviyelerle Fethiye'yi zorlu bir deplasman haline getireceklerini, mücadeleci bir takım kurmak için çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Belediye Başkanı Alim Karaca da, birçok branşta milli sporcular yetiştiren, farklı dallarda önemli başarılar elde eden Belediye Spor Kulübü’ne kendi Başkanlığı süresince destek olacağını, ulusal liglerde en üst seviyede bulunan Muğla takımının halen Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı ve Bodrum Kırçiçeği Kadın Basketbol takımı olduğunu, bu yüzden Fethiye olarak basketbol branşına özel önem vereceklerinin altını çizdi.

 

Başkan Alim Karaca, ülke genelinde tüm spor kulüplerinin ekonomik bakımdan zor günler geçirdiklerini, Fethiyespor futbol takımının da yüklü bir borcu bulunduğunu, Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’a şehrin ileri gelenlerinin mutlaka sahip çıkmaları gerektiğini, kendisinin de eski bir sporcu olmasından dolayı bu konuya özel bir önem verdiğini belirtti. Alim Karaca, önümüzdeki günlerde, Edirne Belediyesi’nin davetlisi olarak Edirne'ye giderek Kırkpınar yağlı güreşlerini yerinde seyredeceğini, Belediyespor güreşçilerinin de Kırkpınar'da Fethiye'yi temsil edeceklerini sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme