Fethiye Belediyespor Bu Sezon da HA5'te Çalışacak

2020-2021 sezonunda Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele edecek olan Fethiye Belediyespor, son iki sezondur olduğu gibi bu sezon da antrenmanlarının bir kısmını HA5 Fitness Salonu'nda yapacak.

  • 2275
Fethiye Belediyespor Bu Sezon da HA5'te Çalışacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çalış bölgesinde yer alan, Dünya Karate şampiyonu eski milli karateci Ömer Habeş ile kardeşi Faruk Habeş'e ait HA5 Fitness Salonu 5000 m2 karelik bir alanda  3 katlı bir tesiste hizmet veriyor.
Fethiye Belediyespor Genel Sekreteri Yavuz Topateş, Başantrenör Alkım Ay ve Genel Menajer Gökhan Çelik, 2020-2021 sezonu çalışmalarına başlamadan önce HA5 Fitness Salonu’nu ziyaret ederek spor merkezinin son durumu hakkında bilgi aldılar.
Genel Sekreteri Yavuz Topateş burada yaptığı açıklamada “bu sezon da Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edeceklerini, ligin bu sene geçen yıllara nazaran daha sert geçeceğini, bu nedenle takımın çalışmalarına şimdiden başladığını, bu sezon parkede daha genç ve mücadeleci bir takım izletmek istediklerini” ifade etti.
Genel Sekreter Topateş ayrıca; “iki sezondur olduğu gibi bu sezon da hiçbir beklentiye girmeksizin kulübümüze destek olan HA5 Fitness Salonu'nun sahipleri Ömer Habeş ile Faruk Habeş'e verdikleri destek için çok teşekkür ediyoruz. Umarım onların bu katkıları şehirdeki diğer işadamlarımıza ve yatırımcılarımıza da örnek olur. Bu sene şehirden daha fazla ekonomik katkı bekliyoruz” dedi.
Başantrenör Alkım Ay da “geçen yıl takıma katkı sağlayan emektar oyunculara teşekkür ettiğini, ancak bu yıl kadroda ciddi bir gençleştirme gerçekleştirdiklerini, zira ligdeki diğer takımların kadrolarına ciddi takviyeler yaptıklarını, o yüzden genç, dinamik ve mücadeleci bir takım kurmak zorunda olduklarını, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da Fethiye’li sporseverleri gururlandırabilmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini” söyledi.
Dünya şampiyonu milli karateci ve HA5 Fitness Salonu’nun sahibi Ömer Habeş de “2013 yılından beri Fethiye’de spor çalışmaları yaptığını, son iki sezondur hiçbir beklenti içinde olmadan HA5’in imkanlarını Fethiye Belediyespor’un hizmetine sunduklarını, tüm spor kuruluşlarına ve spor yapmak isteyen ihtiyaç sahibi ailelerin başarılı çocuklarına destek olduklarını, tesiste 500 kişinin aynı anda spor yapabileceğini, Fethiye Belediyespor basketbol takımını en kısa zamanda Süper Lig’de görmek istediklerini, kulübe önümüzdeki günlerde de desteklerinin süreceğini” belirtti.
 

Bakmadan Geçme