FETHİYE BELEDİYESİ 3 NOKTADA İFTAR YEMEĞİ SUNUYOR

Fethiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizesinde 3 noktada kurulan iftar çadırlarında ihtiyaç sahiplerine ve vatandaşlara iftar yemeği sunuyor. 11 ayın Sultanı Ramazan ayı boyunca iftar çadırlarından binlerce kişinin yararlanması bekleniyor.

  • 757
FETHİYE BELEDİYESİ 3 NOKTADA İFTAR YEMEĞİ SUNUYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediyesi iftar çadırlarına vatandaşlar bu yıl da akın etti. Ramazan ayının ilk iftar gününde ihtiyaç sahibi vatandaşlarla çok sayıda vatandaş, 3 noktada kurulan iftar çadırlarında oruç açıp, dualarda bulundular. 11 ayın Sultanı Ramazan ayı nedeniyle Fethiye eski Lisesi arkasında, Menteşe Şehit Orçun Münyas İlkokul bahçesi ile Çatalarık sosyal tesislerinde kurulan iftar çadırlarından yemek almak isteyen vatandaşlar, dakikalar öncesinde uzun kuyruklar oluşturdu. Akşam ezanının okunmasıyla orucunu açan vatandaşlar, belediyenin öncülüğünde hazırlanan iftar yemeğinden yararlanıp, iftar duasında bulundu. Fethiye Belediyesi yetkilileri Ramazan ayı boyunca vatandaşların iftar çadırlarından yararlanabileceklerini ifade ettiler.

 

AY IŞIĞI DERNEĞİNDE DE UZUN KUYRUKLAR
Ay Işığı Yardımlaşma Derneğinin Fethiye İmam Hatip Lisesi yanında kurduğu iftar çadırında da vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Çevre mahalle sakinlerinin yanı sıra ihtiyaç sahibi vatandaşlar Ay Işığı Yardımlaşma Derneğinin kurduğu Ramazan ayı boyunca açık kalacak olan iftar çadırından yararlanmak için erken saatlerde iftar açmak için geldi. İlk gün iftar yemeğinden yararlanan vatandaşlar, burada da yapılan iftar duasına katıldılar. Ay Işığı Yardımlaşma Derneği yetkilileri, vatandaşlarla yakından ilgilenirken; dernek yetkilileri Fethiye'de hayır yapmak isteyen vatandaşların kendilerine başvurabileceklerini söylediler.

 

 

Bakmadan Geçme