Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca: 'Bu İşin Tadı Kaçtı'

CHP'li Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca vatandaşların çöpleri konteynerlere değil yerlere atmalarına tepki gösteri. Karaca, 'Bu işin tadı kaçtı' dedi.

  • 1957
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca: 'Bu İşin Tadı Kaçtı'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP’li Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca son günlerde Muğla’da yaşanan orman yangınları henüz kontrol altına alınamamışken özellikle yangın oluşturabilecek, cam şişe ve sigara izmaritlerini yerlere atan vatandaşlara tepki gösterdi.
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “İçinden geçtiğimiz günler, hepimize doğaya karşı ne kadar duyarlı olmamız gerektiğini hatırlatıyor. Ancak yıllardır yapılan uyarılara rağmen çöpler hala konteynerlere değil, yerlere atılıyor.  Çalışma arkadaşlarımın büyük özverisine rağmen oluşan bu tablo, bir Belediye Başkanı olarak beni çok rahatsız etti, eminim sizleri de etmiştir. Yasal prosedürler el verdiğince, doğaya zarar verenlerle mücadele etmeye devam edeceğiz. Üstelik cam şişeler, sigara izmaritleri yangınlara da sebebiyet verebiliyor. Yarımada çevresine, oluşabilecek acil durumlar için su bidonları bıraktık. Vatanı sevmek doğaya sahip çıkmaktır, geleceğe sahip çıkmaktır. Güzel Fethiye hepimizin, lütfen doğaya karşı artık daha vicdanlı olalım.”
 

Bakmadan Geçme