FETHİYE BAHÇEŞEHİR LİGE HAZIRLANIYOR

2020-2021 Voleybol sezonu kadınlar 2. Lig karşılaşmaları 11 Ekim Pazar günü başlayacak. Kadınlar 2. Lig'de yer alan ve Fethiye'yi temsil eden Fethiye Bahçeşehir Spor Kulübü hazırlıklarına başlarken fikstür de çekildi.

  • 3492
FETHİYE BAHÇEŞEHİR LİGE HAZIRLANIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Bahçeşehir Spor Kulübü Kadınlar Voleybol Takımı 2. Lig’de mücadele edecek. 11 Ekim Pazar günü Aydın deplasmanında Aydın Büyükşehir Belediyespor’la karşılaşacak olan Fethiye Bahçeşehir Spor Kulübü Lig’de başarılı olabilmek için hazırlıklarına başladı. Fethiye temsilcisi, 18 Ekim Pazar günü Fethiye’de Pamukkale Belediyespor Kulübü ile taraftarlarının önüne çıkacak. 25 Ekim Pazar günü TFLAltekma, 1 Kasım Pazar günü Rota Koleji ile Fethiye’de karşılaşacak olan Fethiye Bahçeşehir Kadınlar Voleybol takımı 8 Kasım Pazar günü Denizli Merkezefendi, 15 Kasım Pazar günü Akhisar Gücü, 22 Kasım’da Dostspor, 29 Kasım’da Bornova Belediyesi, 6 Aralık’ta Arkasspor ve 13 Aralık Pazar günü de kendi evinde Aydın Gençlik Hizmetleri ile karşılaşıp, 20 Aralık Pazar günü Salihli Belediyespor kulübünü ağırlayıp ligi noktalayacak.
Fethiye Bahçeşehirspor voleybol takımı yetkilileri, ‘’Kadınlar 2. Ligde oldukça iddialıyız. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Fethiye ve Muğla’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz’’ ifadelerini kullandılar. 

FETHİYE BAHÇEŞEHİR LİGE HAZIRLANIYOR
FETHİYE BAHÇEŞEHİR LİGE HAZIRLANIYOR
FETHİYE BAHÇEŞEHİR LİGE HAZIRLANIYOR

Bakmadan Geçme