FETAV Etkinlik Merkezi açıldı

Fethiye Turizm Tanıtım Kültür Çevre ve Eğitim Vakfı (FETAV) Etkinlik Merkezi düzenlenen törenle açıldı. FETAV'ın kurucusu Fethiye eski Kaymakamlarından Cengizhan Aksoy'un de yer aldığı açılış programına yoğun bir katılım oldu. Bu merkezde öğrencilere ve vatandaşlara yönelik çeşitli kursların verileceği bildirildi.

  • 5002
FETAV Etkinlik Merkezi açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çarşı Caddesi üzerinde bulunan FETAV Etkinlik Merkezi açılış programına Fethiye Kaymakamı aynı zamanda FETAV Başkanı Muzaffer Şahiner, Fethiye eski Kaymakamlarından Cengizhan Aksoy, Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, FETAV Müdürü Dilek Dinçer, oda başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile davetliler katıldı. 
Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner yaptığı konuşmada, “Geçtiğimiz aylarda FETAV’ın kuruluşunun 25. yılını kutladık. Bu vakfımızı Kaymakamımız Cengizhan Aksoy kurdu. 25 yılda çok güzel işlere imza atıldı. Biz bu bayrak yarışında bizler de yeni bir şeyler yapmaya gayret gösteriyoruz. Fethiye’de yaşayan ve bünyemizde bulunan 6 bin 647 yerleşik yabancılarımızın etkinlikleri devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda onlarla birlikte bir organizasyon tertipledik ve elde edilen gelir ile Fethiye Devlet Hastanemizin ihtiyaçlarını gideriyoruz. Hükümet Konağı’ndaki yerimizde de yardımcı olmaya çalışıyoruz. Fakat yeterli değildi. Bu binayı kiraladık. Burası etkinlik merkezimiz olacak. Yapay Zeka konusunda bir profesörümüz kurs verecek bunun yanında diğer kurslarımız devam edecek. 130 öğrencimize burs imkanı sağlıyoruz. Buranın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

Konuşmanın ardından açılış kurdelesini Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye eski Kaymakamlarından Cengizhan Aksoy ve diğer ilgililer birlikte kesti. Ardından açılışa katılanlar etkinlik merkezini gezdi. 


 

FETAV Etkinlik Merkezi açıldı
FETAV Etkinlik Merkezi açıldı
FETAV Etkinlik Merkezi açıldı
FETAV Etkinlik Merkezi açıldı

Bakmadan Geçme