Fatih Çoban'dan bayram kutlaması

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban Kurban Bayramı nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Çoban mesajında 'Kurban Bayramı'nızı en kalbi duygularımla kutlar saygı ve sevgilerimi sunarım' dedi.

  • 876
Fatih Çoban'dan bayram kutlaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban Kurban Bayramı nedeni ile mesaj yayınladı. Mesajında Kurban Bayramı’nı kutlayan Çoban “Hep birlikte Kurban Bayramı idrak ediyoruz. Cenab-ı Allah'a yaklaşmanın ve rahmetinden nasiplenmenin önemli fırsatlarından birisi de; hiç şüphe yoktur ki Kurban Bayramı'dır. Bu bayramda bizlerin de bu rahmetten nasiplenmemizi yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Bilindiği üzere, her bayram bir gönül alma, kucaklaşma, kaynaşma, yardımlaşma ve bir yakınlaşmadır. Her bayram, küslük ve kavgaları sonlandırmaktır.
Her bayram, hoşgörüyü, anlayışlı olmayı ve bağışlamayı tavsiye eder. Her bayram, Sıla-i rahimde biriken özlemlerin giderilmesine imkândır. Her bayram, öksüzleri, yetimleri ve garipleri sevindirmeye fırsattır. Cenab-ı Allah bizlere bunları gerçekleştirmeyi nasip etsin.
Bu vesile ile başta Fethiyeli hemşerilerimin, Türk Milletinin, İslam âleminin ve tüm insanlığın; sağlık, huzur ve mutluluk içinde bir bayram geçirmesini dilerim. Kurban Bayramı’nızı en kalbi duygularımla kutlar saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.Fatih Çoban'dan bayram kutlaması

Bakmadan Geçme