EVKA GRUP DUALARLA AÇILDI

Fethiye'de inşaat, emlak ve otomotiv sektöründe faaliyet gösterecek olan Evka Grup hizmet hayatına merhaba dedi. Kuruculuğunu Erkam Akkaya'nın yaptığı Evka Grup, Karaçulha Mahallesi'nde bulunan ofisi dualarla açıldı. Etkinlikte davetlilere Aşure ikramında da bulunuldu.

  • 2505
EVKA GRUP DUALARLA AÇILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile işadamlarının katıldığı açılış töreni; dualar eşliğinde gerçekleştirildi. Evka Grup; inşaat, emlak ve otomotiv sektöründe faaliyet gösterecek. Yapılan duaların ardından işletmenin açılış kurdelesini Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner ve davetliler birlikte kesti.

Açılışı yapılan işletmenin Fethiye’ye hayırlı uğurlu olması dileğinde bulunan Kaymakam Şahiner, “Hüseyin Akkaya kardeşimiz, Fethiye’nin önde gelen işadamlarından. Nezaket sahibi ve herkesle barışık olan bir kişi… Daha önce değerli oğlu için bir optik dükkanı açmıştık. Bugün de inşaat, emlak ve otomotiv sektöründe hizmet verecek bir iş yerini açıyorlar. Ülkemizin içinde bulunduğu bu durumda yeni işyerlerinin açılmasını çok önemsiyoruz. Fethiye’ye yaptıkları katkılardan dolayı kendisini ve oğullarını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Bakmadan Geçme