Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz günlerde şiddetli yağış sonrası medyana gelen sel felaketiyle bozulan yolları hızla onarıyor.
Seydikemer Belediyesi ekipleri, olumsuz kış şartlarından etkilenen ve bozulan yolları onarırken bir yandan da asfalt dökme hazırlığı yapıyor.
Dalaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sağanak yağışlar nedeniyle bozulan yolları tamir etmeye devam ediyor.
Marmaris Belediyesi ekiplerinin temizlik ve fen işleri çalışmalarını yürüttüğü İçmeler'de selin etkileri siliniyor. Başkan Mehmet Oktay yeni haftanın mesaisine sel bölgesinde başlarken vatandaşlar 4 Aralık gecesinden beri büyük bir gayretle çalışan belediye ekiplerine teşekkür etti.
Seydikemer Belediyesi ekipleri, Yayla Kayabaş Mahallesi Göğü Beli yolunda bozulan yolların düzeltme çalışmalarının yanı sıra asfalt tamir çalışmalarını sürdürüyor. İlçe genelinde yol yapım çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Yakup Otgöz, her alanda vatandaşların daha güvenli ve çağdaş bir kentte yaşamaları adına çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı.
Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kazı çalışmaları ve aşınma nedeniyle bozulan yolların, mevsim şartlarının uygun hale gelmesiyle birlikte asfaltlamaya başlayacağını kaydetti. Turizm sezonu gelmeden önce yollarla ilgili bir sorun kalmaması için talimat veren Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 'Bodrum'un tüm yollarını araç ve yaya kullanımı için güvenli hale getireceğiz' dedi.
Fethiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Taşyaka Mahallesi’nde bozulan yollarda parke çalışmasına başladı. Silkar Günlükbaşı Ortaokulu arkasında ise, birçok sokakta kazı işlemleri tamamlarken, kısa bir süre sonra üst yapı çalışmalarına geçilecek.
Seydikemer Belediyesi Fen işlerine bağlı ekipler, stabilize yol çalışmaları, yol onarımı roadmix ve kilit parke yol çalışmaları olmak üzere 7 ayrı koldan çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Seydikemer ilçesinde geçtiğimiz günlerde günlük yaşamı olumsuz etkilen sağanak yağış nedeniyle bozulan yollar Seydikemer Belediyesi ekiplerince onarılıyor.
Bodrum Belediyesi ekipleri, ilçeyi uzun süre etkisi altına alan şiddetli yağış ve fırtınalı havanın ardından açan güneşli hava ile birlikte yol güzergahlarında bakım onarım çalışmaları gerçekleştirdi. Yetkililer, yağış nedeniyle bozulan yolları, yarımada genelinde tespit ederek yama asfaltla kapladıklarını ve çalışmaların ivedilikle devam ettiğini belirtti.
Bodrum’da ilçe genelinde bozulan yolların bakım ve onarımlarını yapan Bodrum Belediyesi ekipleri, Bergamut Caddesi asfaltlama çalışmasını tamamladı.