Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Mavi Yeşil Okullar Projesi çerçevesinde bisiklet etkinliği düzenlendi.
Fethiye’de 21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası çerçevesinde kutlamalar gerçekleştirildi.
24 Mayıs 2016 tarihinde Van Çaldıran İlçesi'nde teröristlerin zırhlı askeri araca yönelik düzenlediği bombalı saldırıda şehit olan, Çaldıran İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kıvanç Cesur'un Muğla'daki baba evine, şehit olduğu günün sene-i devriyesinde Muğla İl Müftüsü Yaşar çapçı taziye ziyaretinde bulundu.
Muğlalı öğrenciler, Eskişehir'de yapılan Türkiye Hava Sporları Roket Şampiyonası'nda tüm hünerlerini sergiledi.
Fethiye’de yaşayan yerleşik yabancıların kurduğu Keep Fethiye Clean/Fethiye’yi Temiz Tut Derneği Başkanı Virgina Anne Howes ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’yı ziyaret ederek derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi, projeleri için Kaymakam Balcı’dan destek istedi.
Muğla'da jandarma ekipleri ormanlık alanda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 62 düzensiz göçmen yakaladı.
Muğla'nın Menteşe ilçesindeki bir kırtasiyenin depo kısmında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.
Seydikemer ‘e 20 derslikli Fen Lisesi için geri sayım başladı.
Bodrum Belediye Başkanlığı'ndan geçen cuma günü Bodrumspor ile Bayburt Özel İdarespor arasında oynanan maçla ilgili yazılı bir açıklama yapılarak, 'Maç esnasında ve sonrasında Bayburt Özel İdare Spor taraftarına yönelik herhangi bir taşkınlık ya da olumsuz tezahürat yapılmamıştır. Maçın heyecanıyla sporcular arasında yaşananlar, bazı kişilerce farklı yansıtılarak adeta siyasete alet edilmek istenmiştir' denildi.
Fethiye’de havanın 30 dereceye kadar ulaşmasıyla hem Fethiye’de yaşayan hem de turistlerin ilgisi Salı Pazarı oldu.
Fethiye halkı tarafından üst yol olarak bilinen mevkii çift şerit olarak trafiğe hizmet veriyor.
CHP Muğla Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Süleyman Girgin, bu hafta TBMM’de görüşmelerine devam edilen “Bankacılık Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 655 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi”’nde söz alarak kur korumalı mevduat hakkında TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada şunları söyledi:
12. Fethiye Festivali, Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde resim sergisiyle başladı.
Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın katkılarıyla, İstanbul Valiliği ve Muğla Valiliği’nin iş birliğinde, Türkiye Yelken Federasyonu 2022 Faaliyet Programı kapsamında İstanbul Açıkdeniz Yat Yarış Kulübü tarafından düzenlenen Cumhurbaşkanlığı 3’üncü Uluslararası Yat Yarışları Marmaris’ten başlıyor.
TFF 3. Lig Play-Off finalinde İçel İdmanyurdu’nu seri penaltı atışları sonucunda 5-4 mağlup ederek 2. Lig’e yükselen Fethiyespor, Fethiye’yi sevince boğdu. Karşılaşmayı Ankara Eryaman Stadı’nda tribünlerden takip eden Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, maç sonu yaptığı açıklamada büyük gurur ve mutluluk yaşadıklarını belirterek, “Maddi ve manevi olarak Fethiyesporumuzun her zaman yanında olduk. 2. Lig yolculuğunda da yanında olacağız.” dedi.
Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün talimatları doğrultusunda Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallelerdeki hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor.
Muğla'nın Marmaris ilçesinde önündeki dönüş yapmak isteyen otomobile çarpmamak için sürücüsünün manevra yaptığı kamyonet, hızla benzinliğe girerek, yakıt almaya gelen ticari araca çarptı.
Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yol kontrol noktasında Jandarma ve Köyceğiz İlçe Tarım Ve Orman Müdürlüğü işbirliği ile kaçak kesildiği tespit edilen 300 kilogram et ele geçirildi.
Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası çerçevesinde kutlamalar gerçekleştirildi.
Fethiyespor - İçel İdmanyurdu maçının tarafsız sahada oynanmasından ötürü Ankara’ya gidemeyen Fethiyespor taraftarları, şampiyonluk penaltısından sonra Fethiye sokaklarına akın ederek davul ve zurnalarla büyük sevinçle gelen şampiyonluğu kutladı.
Muğla’nın Datça ilçesinde Türk Mutfağı Haftası kutlamaları çerçevesinde Datça’nın geleneksel lezzetleri tanıtılırken, ’Damat Tatlısı’ yarışması düzenlendi.
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Beyaz Önlük giyme töreni gerçekleştirildi.
Muğla’nın Marmaris ve Datça ilçe açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri 34 düzensiz göçmen kurtarıldı.
Üçüncü lig Üçüncü grup final maçında İçel İdmanyurdu’nu penaltılarda 5-4 yenen Fethiyespor ikinci lige yükseldi.
Muğla’nın Fethiye ilçesinde, haklarında 10 yıl 21 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü JASAT tarafından yakalandı.
Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Muğla Valiliği himayelerinde gerçekleşen ' Tinga ve Dedektifler' çocuk oyunu Köyceğiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Konferans Salonunda gösterime sunuldu.
Muğla'nın Bodrum ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Muğla'nın Marmaris ilçesinde bu yaz ilk kez düzenlenecek olan Kültür Sanat Festivali'nin tanıtımı için basın toplantısı yapıldı.
22 Mayıs itibariyle vaka sayısının 1000’in altına düşmesiyle Twitter hesabından açıklama yapan Fahrettin Koca: ”Uzun süredir beklediğimiz gün geldi. Vaka sayısı 1.000’in altına düştü. Vefat sayımız ise 5. Vaka sayısı üç gün üst üste binin altında gerçekleştiğinde, maske kullanımı toplu taşımada da zorunlu değil serbest olacak. Daha düşük sayıların haberini vermek dileğiyle!” dedi.
Muğla'nın Milas ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi'nde 30 yıldır usta öğretici olarak çalışan Selda Kocabaş'ın kursiyerlerle birlikte hazırladığı el sanatları görücüye çıktı.